Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Karaköprü’de yağış sonrası çamurlu yollar temizleniyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Karaköprü’de yağış sonrası çamurlu yollar temizleniyor
Abone ol
Şanlıurfa’da yoğun yağış sonrası çamurlaşan yollar Karaköprü Belediyesi temizlik işleri belediye tarafından temizlenerek vatandaşların çamurlu yollarda sorun yaşamasının önüne geçiliyor

Hafta sonu etkili olan yağışlarnedeniyle Karaköprü’de bazı yollarda ve kaldırımlarda çamur birikmesioluşurken, Karaköprü Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri yağışsonrası oluşan çamurlaşmayı temizlemek için hemen çalışmalara başladı.

İlçe genelindekigenelinde özellikle yağış nedeniyle çamurlaşan cadde, sokak ve yollardatemizlik çalışmaları gerçekleştiriliyor. Ekipler yollarda ve kaldırımlardabiriken çamuru yıkama ve süpürme işlemi ile temizlerken ana arterlerde detazyikli suyla yıkama işlemi yapılıyor.

Karaköprü Belediye BaşkanıMetin Baydilli, hafta sonu Şanlıurfa’da ciddi bir yağmur düştüğünü ve buyağışlar nedeniyle oluşacak olumsuzluklara karşı hazırlıklı olduklarını ifadeederek yağış dolayısıyla çamurlaşan yolların temizlenmesi için anında işekoyulduklarını belirtti.

Başkan Baydilli, "Ciddibir yağış olacağı ve sel tehlikesine karşı zaten AFAD uyarı vermişti biz de bukonuda gerekli hazırlıklarımızı yapmıştık. Şükür ki sel gibi olumsuz birdurumla karşılaşmadık ancak yoğun yağış nedeniyle taşınan çamurlarla sokak vecaddelerde çamurlaşma meydana geldi. Temizlik Ekiplerimiz, erkenden işe koyulupçamurlaşma meydana gelen cadde, kaldırım ve yollarda temizlik çalışmalarıgerçekleştiriyor. Vatandaşlarımızın çamur sorunu yaşamadan temiz bir şekildeseyahat edebilmesi için ekiplerimizle sahada olmaya devam edeceğiz” diyekonuştu.

Karaköprü Belediyesi Temizlikİşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların günlük yaşamını olumsuz etkileyençamurlu yolların temizlenmesi için çalışmalarını sürdürüyor.

BİHA

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şanlıurfa Tabip Odası’ndan basın açıklamasıÖnceki Haber

Şanlıurfa Tabip Odası’ndan basın açıklam...

Birecik’te yağışlar sonrası yol çöktüSonraki Haber

Birecik’te yağışlar sonrası yol çöktü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar