Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Karaköprü’de gençlerin alternatif ders çalışma ortamı okuma evleri

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Karaköprü’de gençlerin alternatif ders çalışma ortamı okuma evleri
Abone ol
Karaköprü Belediyesi’nin eğitime kazandırdığı okuma evleri ders çalışan gençler için alternatif bir çalışma ortamı sunarken, öğrenciler sessiz bir ortamda sınavlara hazırlanıyor.

Karaköprü Belediyesinineğitime katkı sağlamak amacıyla ilçeye kazandırdığı okuma evleri ile halkkütüphanesi sınavlara hazırlanan ve sakin bir ortamda ders çalışmak isteyenöğrenciler için alternatif ders çalışma ortamı haline geldi. Atakent, Esentepe,Seyrantepe ve Doğukent mahallelerindeki okuma evine gelen öğrenciler temiz vesessiz bir ortamda ders çalışma fırsatı bulurken,  YKS, KPSS, ALES, LGS, TUS ve YDS gibisınavlara hazırlanmak için bir çalışma ortamına ihtiyaç duyan öğrenciler okumaevlerinde sessiz bir ortamda kendilerine sunulan imkanlar dahilinde sınavlarahazırlanıyor. Okuma evlerinden yararlanan öğrenciler bu hizmeti kendilerinesunan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’ye teşekkür ederek verimli dersçalışmalarında bu tesislerin çok önemi olduğunu ifade ettiler.

Her zaman gençlerin en iyieğitimi alıp yetişmiş bireyler olması için uğraşan Karaköprü Belediye BaşkanıMetin Baydilli’nin ilçeye kazandırdığı 4 adet okuma evinde yüzlerce genç dersçalışırken, Başkan Baydilli’nin girişimleriyle 5 okuma evi daha ilçeyekazandırılarak daha fazla öğrencinin bu hizmetten faydalanması sağlanacak. Yeniokuma evlerinin çoğunun bitme aşamasına geldiği öğrenilirken, kısa süre sonratamamlanıp gençlerin hizmetine sunulacağı bildirildi.

Karaköprü BelediyesininEsentepe, Seyrantepe ve Atakent mahallelerindeki okuma evleri 08.00 – 21.00saatleri arasında, Doğukent Okuma evi ve halk kütüphanesi 08.00- 17.00 saatleriarasında gençlere hizmet veriyor.  

BİHA 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şanlıurfa’da kedileri çuvala doldurup cami avlusuna bıraktı!Önceki Haber

Şanlıurfa’da kedileri çuvala doldurup ca...

Birecik’te yağmurdan sonra trafoda yangın çıktıSonraki Haber

Birecik’te yağmurdan sonra trafoda yangı...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar