Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Hematoloji Uzmanı Dr. Lütfiye Seçil Deniz Balyen, hasta kabulüne başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Hematoloji Uzmanı Dr. Lütfiye Seçil Deniz Balyen, hasta kabulüne başladı
Abone ol
Harran Üniversitesi Hastanesi, hekim kadrosunu güçlendirme çalışmalarına devam ediyor. Bu çerçevede, Hematoloji Uzmanı Dr. Lütfiye Seçil Deniz Balyen, hasta kabulüne başladı. Balyen, ”Bu bölümü geliştirmek ve hastalarımıza en iyi hizmeti sunmak için tüm gayretimi göstereceğim.” dedi. Harran Üniversitesi Hastanesi, hekim kadrosunu güçlendirmeyedevam ediyor.Rektör değişikliği sonrasında hem eğitim kampüslerinde hem dehastanede önemli gelişmeler yaşandı. Somut adımlarla ilerleyen HarranÜniversitesi Hastanesi, her ay birçok branşta yeni doktorları hasta kabulünealıyor. Bu bağlamda, Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve AraştırmaHastanesi’nde görev yapan Hematoloji Uzmanı Dr. Lütfiye Seçil Deniz Balyen,şimdi Harran Üniversitesi Hastanesi Hematoloji Yandal bölümünde hasta kabulünebaşladı. Konuya ilişkin konuşan başarılı doktor Balyen,”Şanlıurfa’nın köklü tarihi, zengin kültürü ve medeniyetiyle büyük birpotansiyele sahip olduğuna inanıyorum. Harran Üniversitesi’nde daha önceHematoloji Bölümü yoktu. Bu bölümü geliştirmek ve hastalarımıza en iyi hizmetisunmak için elimden gelen tüm çabayı göstereceğim.” şeklinde konuştu.LÜTFİYE SEÇİL DENİZ BALYEN KİMDİR?Lüftiye Seçil Deniz Balyen, Hatay’ın İskenderun ilçesindedünyaya geldi. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini burada tamamladıktan sonratıp eğitimi için Karadeniz Teknik Üniversitesi’ne yöneldi. Uzmanlık eğitiminiDicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Dahiliye Anabilim Dalı’nda aldı. Yaklaşık 3.5yıl boyunca Kafkas Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde akademisyenlik yaptı.Ardından Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi’nde İç Hastalıkları Anabilim DalındaHematoloji Yandal uzmanlığı eğitimi aldı. Şanlıurfa Mehmet Akif İnan EğitimAraştırma Hastanesi’nde mecburi hizmetini tamamladıktan sonra şu anda HarranÜniversitesi Hastanesi Hematoloji Yandal bölümünde yeni görevine başladı.BİHA

Harran Üniversitesi Hastanesi, hekim kadrosunu güçlendirmeyedevam ediyor.

Rektör değişikliği sonrasında hem eğitim kampüslerinde hem dehastanede önemli gelişmeler yaşandı. Somut adımlarla ilerleyen HarranÜniversitesi Hastanesi, her ay birçok branşta yeni doktorları hasta kabulünealıyor.

Bu bağlamda, Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve AraştırmaHastanesi’nde görev yapan Hematoloji Uzmanı Dr. Lütfiye Seçil Deniz Balyen,şimdi Harran Üniversitesi Hastanesi Hematoloji Yandal bölümünde hasta kabulünebaşladı.

Konuya ilişkin konuşan başarılı doktor Balyen,"Şanlıurfa'nın köklü tarihi, zengin kültürü ve medeniyetiyle büyük birpotansiyele sahip olduğuna inanıyorum. Harran Üniversitesi'nde daha önceHematoloji Bölümü yoktu. Bu bölümü geliştirmek ve hastalarımıza en iyi hizmetisunmak için elimden gelen tüm çabayı göstereceğim." şeklinde konuştu.

Lüftiye Seçil Deniz Balyen, Hatay'ın İskenderun ilçesindedünyaya geldi. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini burada tamamladıktan sonratıp eğitimi için Karadeniz Teknik Üniversitesi’ne yöneldi. Uzmanlık eğitiminiDicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Dahiliye Anabilim Dalı'nda aldı. Yaklaşık 3.5yıl boyunca Kafkas Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde akademisyenlik yaptı.Ardından Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi’nde İç Hastalıkları Anabilim DalındaHematoloji Yandal uzmanlığı eğitimi aldı. Şanlıurfa Mehmet Akif İnan EğitimAraştırma Hastanesi'nde mecburi hizmetini tamamladıktan sonra şu anda HarranÜniversitesi Hastanesi Hematoloji Yandal bölümünde yeni görevine başladı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şanlıurfa’da sahra hastanesi kurulduÖnceki Haber

Şanlıurfa’da sahra hastanesi kuruldu

Şanlıurfa’da 3 bin araç ve sürücüsüne trafik cezası uygulandıSonraki Haber

Şanlıurfa’da 3 bin araç ve sürücüsüne tr...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar