
Üniversite sınavına hazırlanan gençler için Haliliye Belediyesi, ÖSYM formatında AYT\TYT deneme sınavı düzenledi. Yoğun katılımla gerçekleşen sınavda öğrenciler kendilerini ölçme şansı yakaladı.
Haliliye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, üniversitesınavına hazırlanan gençler için ÖSYM formatında AYT\TYT deneme sınavıdüzenledi.
Belediye bünyesinde bulunan üniversiteye hazırlık kursuile öğrencilere dershane hizmeti sağlanırken, her branştan konu anlatımı vesoru çözümlerinin olduğu bu kurslar üniversiteye hazırlanan gençlerin uğrakadresi oluyor. Burada sunulan imkanlarla sessiz ve nezih bir ortamda dersçalışma fırsatı bulan öğrenciler, öğretmenler eşliğindeki soru çözümsaatleriyle de eksik konularını tamamlıyor.
Yıl boyu kütüphane ve eğitim merkezlerinde üniversitesınavına hazırlanan gençler, Türkiye geneli yapılan Alan Yeterlilik Testi(AYT) ve Temel Yeterlilik Testi (TYT)ile ter döktü.
Hayallerine hazırlanan gençlerin yoğun katılım gösterdiğive cumartesi ila pazar günleri gerçekleşen sınavda, ÖSYM formatı uygulandı.Giriş belgeleri ve kimlikleriyle sınava alınan gençler, 180 dakika boyuncakendilerini ölçme ve eksik konularını görme şansı yakaladı.
17 Haziran’da gerçekleşecek olan üniversite sınavı öncesiheyecanlarını yenme ve zaman kontrolünü sağlama fırsatı bulduklarını kaydedenöğrenciler, ÖSYM formatında yapılan sınavda kendilerini deneme fırsatı buldu.
BİHA
Yorum Yazın