Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Haliliye’de 4 mahallede yollar düzenleniyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Haliliye’de 4 mahallede yollar düzenleniyor
Abone ol
Haliliye’de altyapı hizmetleriyle yapan Fen İşleri Müdürlüğü, Ahmet Yesevi, Süleymaniye, Yeşildirek ve Sancaktar Mahallelerinde deforme olmuş yolları kilitli beton parke döşeme çalışmalarıyla yeniden kullanışlı hale getiriyor. Fen İşleri Müdürlüğü, ilçe genelindeki sıcak asfalt, kilitlibeton parke döşeme, yol açma, bakım ve onarım çalışmaları devam ediyor.Çalışmalarını periyodik olarak yürüten Fen İşleri Müdürlüğü,mevcut yollardaki bakım ve onarım çalışmaları ile mahallelerin çehresinideğiştirmeye devam ediyor. Bu kapsamda; çalışmalarını Ahmet Yesevi, Süleymaniye,Yeşildirek ve Sancaktar Mahallelerinde sürdüren ekipler, uzun süre kullanım iledeforme olan yolları kilitli beton parke döşeme çalışmalarıyla yeniliyor. Fenİşleri ekiplerinin özverili çalışmasıyla 4 mahallede kısa süre içerisindetamamlanan çalışmalar ile ilk günkü görünümünü kazanan yeni yollar, mahallesakinlerinin hizmetine sunuluyor. Yenilenen yollar ile ulaşımın rahatladığınıve sokakların güzelleştiğini ifade eden mahalle sakinleri ise hizmetlerindenötürü Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a ve kısa sürede yolları tamamlayanekiplere teşekkür ediyor. Öte yandan, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından üstyapıçalışmalarının yapılan incelemeler sonucu periyodik olarak devam edeceğibelirtiliyor.BİHA

Fen İşleri Müdürlüğü, ilçe genelindeki sıcak asfalt, kilitlibeton parke döşeme, yol açma, bakım ve onarım çalışmaları devam ediyor.

Çalışmalarını periyodik olarak yürüten Fen İşleri Müdürlüğü,mevcut yollardaki bakım ve onarım çalışmaları ile mahallelerin çehresinideğiştirmeye devam ediyor.

Bu kapsamda; çalışmalarını Ahmet Yesevi, Süleymaniye,Yeşildirek ve Sancaktar Mahallelerinde sürdüren ekipler, uzun süre kullanım iledeforme olan yolları kilitli beton parke döşeme çalışmalarıyla yeniliyor. Fenİşleri ekiplerinin özverili çalışmasıyla 4 mahallede kısa süre içerisindetamamlanan çalışmalar ile ilk günkü görünümünü kazanan yeni yollar, mahallesakinlerinin hizmetine sunuluyor. Yenilenen yollar ile ulaşımın rahatladığınıve sokakların güzelleştiğini ifade eden mahalle sakinleri ise hizmetlerindenötürü Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a ve kısa sürede yolları tamamlayanekiplere teşekkür ediyor.

Öte yandan, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından üstyapıçalışmalarının yapılan incelemeler sonucu periyodik olarak devam edeceğibelirtiliyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Vali Şıldak GAMER’de seçim güvenliği tedbirlerini denetlediÖnceki Haber

Vali Şıldak GAMER’de seçim güvenliği ted...

Şanlıurfa’da emniyet personelini taşıyan araçta yangın çıktıSonraki Haber

Şanlıurfa’da emniyet personelini taşıyan...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar