Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Eyyübiyeli gençler eğitim otaklarında kampa girdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Eyyübiyeli gençler eğitim otaklarında kampa girdi
Abone ol
8-9 Haziran 2024 tarihlerinde gerçekleşecek TYT ve AYT sınavlarına hazırlanan gençler, Eyyübiye Belediyesi eğitim otaklarında kampa girdiler. Gençlerin üniversite yolculuğuna sınırsız destek veren eğitim otakları, sınav haftasına kadar pazar günleri de hizmet veriyor.

Şanlıurfa’da yaşayan gençlerin üniversite sınavlarınahazırlanması için önemli destekler veren ve geçen yıl kurslara katılangençlerin yüzde 75’inin üniversitelere yerleştiği Eyyübiye Belediyesi eğitimotaklarında heyecan ve güven birlikte yaşanıyor.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un özel önem verdiği veüniversiteye hazırlanan gençlerin tüm eğitim ihtiyaçlarının ücretsizkarşılandığı eğitim otaklarında gün boyu etüt çalışmalarına katılan üniversiteadayları, kendilerine sağlanan imkânlardan dolayı memnuniyetlerini dilegetirdiler.

Özel eğitim kurumlarına gidebilecek maddi imkânlarıbulunmadığı için Eyyübiye Belediyesi eğitim otaklarına devam ettiklerinibelirten üniversite adayı gençler, öğretmen desteği, kitap ve soru bankası,ücretsiz çay ve rahat çalışma ortamı gibi destekler sayesinde özgüvenkazandıklarını ve sınavlara bir ay kadar süre kala adeta burada kampagirdiklerini ifade ettiler.

Eğitim otaklarının hafta sonları da açık olmasının büyük biravantaj olduğunu dile getiren gençler, “Böyle bir imkân olmasaydı, evde kendiçabamızla sınavlara hazırlanacaktık. Ancak burada her türlü desteği yanımızdabulduk. Rehber öğretmenler, eğitim materyalleri, disiplinli çalışma ortamı,deneme sınavları, çay ikramı gibi tüm hizmetler bizlere ücretsiz sunuluyor.Bunun için başta belediye başkanımız Sayın Mehmet Kuş’a ve tüm emeği geçenlereteşekkür ediyoruz. İnşallah sınavlarda bu desteklerin karşılığını verecek veüniversiteye yerleşerek hem ailelerimize hem de başkanımıza bu sevinciyaşatacağız” diye konuştular.

Eyyübiye Belediyesinin Eyüpnebi ve Eyüpkent Sınav HazırlıkMerkezleri, Süleymanşah Gençlik Merkezi, 15 Temmuz Gençlik Merkezi ve eğitimotaklarında binden fazla genç üniversite sınavlarına hazırlanıyor. İlçenineğitimde başarı çıtasını yükseltmek için önemli destekler sunan EyyübiyeBelediyesi, yakın zamanda dört eğitim otağını daha gençlerin hizmetine sunacak.

BİHA 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şanlıurfa Vakıflar Bölge Müdürlüğü’nden yapım karşılığında kiralama işiÖnceki Haber

Şanlıurfa Vakıflar Bölge Müdürlüğü’nden...

Haliliye’de deforme yollar onarılıyorSonraki Haber

Haliliye’de deforme yollar onarılıyor

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar