Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Eyyübiye’de sahte polis soygunu: 7 gözaltı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Eyyübiye’de sahte polis soygunu: 7 gözaltı
Abone ol
Eyyübiye’de iddiaya göre, 7 kişilik bir çete, kendilerini gerçek polis olarak tanıtarak kuyumcuların evlerine baskın düzenledi. Yüzlerini maskelerle gizleyen ve polis yelekleri giyen şüpheliler, evde bulunan 2 kilo 300 gram altın, 10 bin TL nakit, 10 cep telefonu ve bir laptopu gasp etti. Soygunun ardından kuyumcuları kelepçeleyip evde bırakan çete, kayıplara karıştı. Ancak kuyumcuların durumu hemen polise bildirmesiyle gerçekler ortaya çıktı. Harekete geçen polis ekipleri düzenlenen operasyonlarla şüphelileri yakaladı. Kendilerine polis ekibi süsü veren 7 kişilik çete, Şanlıurfaeşine az rastlanacak cinsten sahte bir operasyona imza attı. Olay, Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesi Eyyüp NebiMahallesinde meydana geldi.İddiaya göre, çete üyeleri, gerçek polis ekiplerini taklitederek Vahit E. ve Naci S. isimli kuyumcuların evlerine sahte baskın düzenledi.Yüzlerine maske takan ve polis yelekleri giyen bu şüpheliler, evde bulunan 2kilo 300 gram altın, 10 bin TL nakit para, 10 adet cep telefonu ve bir adetlaptopu gasp etti. Bununla da kalmayan dolandırıcılar kuyumcularıkelepçeleyerek evde bıraktı ve ardından olay yerinden uzaklaştı.KUYUMCULARIN155’İ ARAMASIYLA GERÇEK ORTAYA ÇIKTIKuyumcuların 155’i aramasıylaolay aydınlığa kavuştu. Bununüzerine, emniyet güçleri hızla harekete geçti ve sahte polis çetesinin peşinedüştü.Yapılan teknik takip ve güvenlik kamera kayıtlarınınincelenmesi sonucunda, polis ekipleri Eyyübiye ve Harran ilçelerinde toplam 7adrese operasyon düzenledi. 7ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDIBu operasyonlar neticesinde, çetenin 7 üyesi olan F.A.,A.D., O.Z., E.B., H.B., H.D. ve H.B. yakalandı.Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki sorgularıtamamlandıktan sonra adliyeye sevk edildi.

Kendilerine polis ekibi süsü veren 7 kişilik çete, Şanlıurfaeşine az rastlanacak cinsten sahte bir operasyona imza attı. 

Olay, Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesi Eyyüp NebiMahallesinde meydana geldi.

İddiaya göre, çete üyeleri, gerçek polis ekiplerini taklitederek Vahit E. ve Naci S. isimli kuyumcuların evlerine sahte baskın düzenledi.Yüzlerine maske takan ve polis yelekleri giyen bu şüpheliler, evde bulunan 2kilo 300 gram altın, 10 bin TL nakit para, 10 adet cep telefonu ve bir adetlaptopu gasp etti. Bununla da kalmayan dolandırıcılar kuyumcularıkelepçeleyerek evde bıraktı ve ardından olay yerinden uzaklaştı.

Kuyumcuların 155'i aramasıylaolay aydınlığa kavuştu.  Bununüzerine, emniyet güçleri hızla harekete geçti ve sahte polis çetesinin peşinedüştü.

Yapılan teknik takip ve güvenlik kamera kayıtlarınınincelenmesi sonucunda, polis ekipleri Eyyübiye ve Harran ilçelerinde toplam 7adrese operasyon düzenledi.

Bu operasyonlar neticesinde, çetenin 7 üyesi olan F.A.,A.D., O.Z., E.B., H.B., H.D. ve H.B. yakalandı.

Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki sorgularıtamamlandıktan sonra adliyeye sevk edildi.

 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şanlıurfa’da Narkotik ’in 2024 yılı bilançosuÖnceki Haber

Şanlıurfa’da Narkotik ’in 2024 yılı bila...

Şanlıurfa’da telefon dolandırıcılarına eş zamanlı operasyonSonraki Haber

Şanlıurfa’da telefon dolandırıcılarına e...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar