Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Eyyübiye’de sahte polis soygunu: 5 tutuklama (-EK)

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Eyyübiye’de sahte polis soygunu: 5 tutuklama (-EK)
Abone ol
Eyyübiye’de akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı.5 şahıs, kendilerini gerçek polis olarak tanıtarak kuyumcuların evlerine baskın düzenledi. Yüzlerini maskelerle gizleyen ve polis yelekleri giyen şüpheliler, evde bulunan 2 kilo 300 gram altını gasp etti. Soygunun ardından kuyumcuları kelepçeleyip evde bırakan şahıslar, kayıplara karıştı. Ancak kuyumcuların durumu hemen polise bildirmesiyle gerçekler ortaya çıktı. Harekete geçen polis ekipleri düzenlenen operasyonlarla şüphelileri yakaladı. Kendilerine polis ekibi süsü veren 5 şahıs, Şanlıurfaeşine az rastlanacak cinsten sahte bir operasyona imza attı. Olay, Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesinde meydana geldi.İddiaya göre, 5 şahıs gerçek polis ekiplerinitaklit ederek Vahit E. ve Naci S. isimli kuyumcuların evlerine sahte baskındüzenledi. Yüzlerine maske takan ve polis yelekleri giyen bu şüpheliler, evdebulunan 2 kilo 300 gram altını gasp etti. Bununla da kalmayan dolandırıcılarkuyumcuları kelepçeleyerek evde bıraktı ve ardından olay yerinden uzaklaştı.KUYUMCULARIN 155’İ ARAMASIYLA GERÇEK ORTAYAÇIKTIKuyumcuların 155’i aramasıyla olay aydınlığakavuştu. Bunun üzerine, emniyet güçleri hızla harekete geçti vesahte polislerin peşine düştü.Yapılan teknik takip ve güvenlik kamera kayıtlarınınincelenmesi sonucunda, polis ekipleri Eyyübiye’de 5 adrese operasyondüzenledi. Adreslerde yapılan aramalarda 1 ruhsatsız tabanca ve tüfek elegeçirildi.5 ŞÜPHELİ TUTUKLANDIBu operasyonlar neticesinde, 5 şahıs A.D.(32),O.Z(28), İ.H.D.(27), H.B.(44) ve F.A(43) yakalandı.Emniyetteki sorguları tamamlandıktan sonra adlimercilere sevk edilen şahıslar tutuklandı.

Kendilerine polis ekibi süsü veren 5 şahıs, Şanlıurfaeşine az rastlanacak cinsten sahte bir operasyona imza attı. 

Olay, Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesinde meydana geldi.

İddiaya göre, 5 şahıs gerçek polis ekiplerinitaklit ederek Vahit E. ve Naci S. isimli kuyumcuların evlerine sahte baskındüzenledi. Yüzlerine maske takan ve polis yelekleri giyen bu şüpheliler, evdebulunan 2 kilo 300 gram altını gasp etti. Bununla da kalmayan dolandırıcılarkuyumcuları kelepçeleyerek evde bıraktı ve ardından olay yerinden uzaklaştı.

Kuyumcuların 155'i aramasıyla olay aydınlığakavuştu.  Bunun üzerine, emniyet güçleri hızla harekete geçti vesahte polislerin peşine düştü.

Yapılan teknik takip ve güvenlik kamera kayıtlarınınincelenmesi sonucunda, polis ekipleri Eyyübiye’de 5 adrese operasyondüzenledi. Adreslerde yapılan aramalarda 1 ruhsatsız tabanca ve tüfek elegeçirildi.

Bu operasyonlar neticesinde, 5 şahıs A.D.(32),O.Z(28), İ.H.D.(27), H.B.(44) ve F.A(43) yakalandı.

Emniyetteki sorguları tamamlandıktan sonra adlimercilere sevk edilen şahıslar tutuklandı.

 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şanlıurfa’da Heniyye için gıyabi cenaze namazı kılındıÖnceki Haber

Şanlıurfa’da Heniyye için gıyabi cenaze...

Şanlıurfa’da Narkotik ’in 2024 yılı bilançosuSonraki Haber

Şanlıurfa’da Narkotik ’in 2024 yılı bila...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar