Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Eyyübiye’de doğal gaz ulaşan sokaklar yenileniyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Eyyübiye’de doğal gaz ulaşan sokaklar yenileniyor
Abone ol
Eyyübiye’de doğal gaz ulaştırılan on mahallede, kazılar nedeniyle bozulan yollarda yenileme çalışmaları devam ediyor. Ondan fazla ekiple devam eden çalışmalar, vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanıyor. Eyyübiye Belediyesi Fenİşleri Müdürlüğü koordinesinde devam eden yol yenileme çalışmaları, sokaklaradoğal gaz şebekesinin tesis edilmesi ve test çalışmalarının tamamlanmasındansonra başlıyor.Sokaklardaki kilitli parkeyenileme çalışmaları tamamlandıktan sonra binalarına doğal gaz abonesi alanvatandaşlar nedeniyle ekipler, birçok sokağa defalarca çalışma yapmak içinyeniden giriyor.İlçe merkezindeki onmahallede yer alan ve ilçe genelindeki konutların yüzde 60’ına tekabül edenhaneye doğal gazın ulaştırıldığı Eyyübiye’de, bir yandan yol yenilemeçalışmaları devam ederken diğer yandan da hızla yapılaşmaya devam eden Selçuklugibi büyük mahallelerde yol açma ve genişletme çalışmaları devam ediyor.Eyyübiye Belediyesininçalışmalarını takdirle karşılayan vatandaşlar, mahallelerine doğal gazgeleceğine başta inanmadıklarını ancak bugün evlerinde doğal gaz kullanmayabaşladıklarını ifade ederek Başkan Mehmet Kuş’a ve tüm belediye çalışanlarınateşekkür ettiler.

Eyyübiye Belediyesi Fenİşleri Müdürlüğü koordinesinde devam eden yol yenileme çalışmaları, sokaklaradoğal gaz şebekesinin tesis edilmesi ve test çalışmalarının tamamlanmasındansonra başlıyor.

Sokaklardaki kilitli parkeyenileme çalışmaları tamamlandıktan sonra binalarına doğal gaz abonesi alanvatandaşlar nedeniyle ekipler, birçok sokağa defalarca çalışma yapmak içinyeniden giriyor.

İlçe merkezindeki onmahallede yer alan ve ilçe genelindeki konutların yüzde 60’ına tekabül edenhaneye doğal gazın ulaştırıldığı Eyyübiye’de, bir yandan yol yenilemeçalışmaları devam ederken diğer yandan da hızla yapılaşmaya devam eden Selçuklugibi büyük mahallelerde yol açma ve genişletme çalışmaları devam ediyor.

Eyyübiye Belediyesininçalışmalarını takdirle karşılayan vatandaşlar, mahallelerine doğal gazgeleceğine başta inanmadıklarını ancak bugün evlerinde doğal gaz kullanmayabaşladıklarını ifade ederek Başkan Mehmet Kuş’a ve tüm belediye çalışanlarınateşekkür ettiler.

 

 

 

 

 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şanlıurfa’da son 1 yılda 2 ton 906 kg madde ve 545 bin hap ele geçirildiÖnceki Haber

Şanlıurfa’da son 1 yılda 2 ton 906 kg ma...

Vali Şıldak: Çocuklarımızın girmesine izin vermeyelimSonraki Haber

Vali Şıldak: Çocuklarımızın girmesine iz...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar