Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Eyyübiye Belediyesinin desteklediği gençler sınavlara sıkı hazırlanıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Eyyübiye Belediyesinin desteklediği gençler sınavlara sıkı hazırlanıyor
Abone ol
Şanlıurfa’da üniversite eğitimi almak isteyen ancak maddi imkânsızlıklar nedeniyle özel kurslara gidemeyen gençlere her türlü desteği veren Eyyübiye Belediyesi, bu yıl da yüzlerce gencin hayallerine kavuşmasına vesile olacak. Eylül ayından bu yana 8-9 Haziran 2024 tarihlerindeyapılacak olan Yüksek Öğretim Kurumları (YKS) sınavlarına hazırlanan Eyyübiyeligençler, büyük gün öncesi her gün girdikleri deneme sınavlarıyla özgüvenkazanıyor.Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un özel önem verdiği,fiziki mekandan eğitim materyallerine hatta şahsi ihtiyaçlarına kadar her türlütaleplerini yerine getirdiği üniversiteye hazırlanan gençler, kendilerineverilen desteklerden dolayı büyük memnuniyet duyduklarını ifade ettiler.Eyyübiye Belediyesi’nin böyle bir desteği olmadığı takdirdekendi imkânlarıyla evde sınavlara hazırlanacaklarını ve motivasyonlarının çokdüşeceğini belirten gençler, sınav hazırlık merkezleri ve eğitim otaklarısayesinde çok büyük bir fırsat yakaladıklarını dile getirerek Başkan MehmetKuş’a teşekkür ettiler.Bugüne kadar binlerce gencin üniversite hayallerineulaşmasını sağlayan Eyyübiye Belediyesi, Eyyüpkent ve Eyyüpnebi Sınav HazırlıkMerkezleri, Süleymanşah Gençlik Merkezi ve eğitim otaklarında bin kadar genceeğitim desteği veriyor. Eğitim materyalleri, deneme testleri, kitap ve sorubankası ihtiyaçları da Eyyübiye Belediyesi tarafından ücretsiz temin edilengençlerin eğitimine, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi’nin deöğretmen desteği veriyor.Bütçesinin çok önemli bir kısmını Türkiye’nin en gençnüfusuna sahip olan ilçesi Eyyübiye’de, gençlere yönelik eğitim ve sporyatırımlarına ayıran Eyyübiye Belediyesi, 2024-2025 eğitim öğretim yılıdöneminde farklı mahallelerde dört eğitim otağını daha gençlerin istifadesinesunacak.

 

Eylül ayından bu yana 8-9 Haziran 2024 tarihlerindeyapılacak olan Yüksek Öğretim Kurumları (YKS) sınavlarına hazırlanan Eyyübiyeligençler, büyük gün öncesi her gün girdikleri deneme sınavlarıyla özgüvenkazanıyor.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un özel önem verdiği,fiziki mekandan eğitim materyallerine hatta şahsi ihtiyaçlarına kadar her türlütaleplerini yerine getirdiği üniversiteye hazırlanan gençler, kendilerineverilen desteklerden dolayı büyük memnuniyet duyduklarını ifade ettiler.

Eyyübiye Belediyesi’nin böyle bir desteği olmadığı takdirdekendi imkânlarıyla evde sınavlara hazırlanacaklarını ve motivasyonlarının çokdüşeceğini belirten gençler, sınav hazırlık merkezleri ve eğitim otaklarısayesinde çok büyük bir fırsat yakaladıklarını dile getirerek Başkan MehmetKuş’a teşekkür ettiler.

Bugüne kadar binlerce gencin üniversite hayallerineulaşmasını sağlayan Eyyübiye Belediyesi, Eyyüpkent ve Eyyüpnebi Sınav HazırlıkMerkezleri, Süleymanşah Gençlik Merkezi ve eğitim otaklarında bin kadar genceeğitim desteği veriyor. Eğitim materyalleri, deneme testleri, kitap ve sorubankası ihtiyaçları da Eyyübiye Belediyesi tarafından ücretsiz temin edilengençlerin eğitimine, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi’nin deöğretmen desteği veriyor.

Bütçesinin çok önemli bir kısmını Türkiye’nin en gençnüfusuna sahip olan ilçesi Eyyübiye’de, gençlere yönelik eğitim ve sporyatırımlarına ayıran Eyyübiye Belediyesi, 2024-2025 eğitim öğretim yılıdöneminde farklı mahallelerde dört eğitim otağını daha gençlerin istifadesinesunacak.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ertuğrul Gazi, Veysel Karani ve Yeşildirek mahallelerinde planlı su kesintisi!Önceki Haber

Ertuğrul Gazi, Veysel Karani ve Yeşildir...

Harran Üniversitesi’nde 2. GAP Ar-Ge Proje Pazarı gerçekleştirildi: Bölgenin yenilikçi ve sürdürülebilir projelerine destek!Sonraki Haber

Harran Üniversitesi’nde 2. GAP Ar-Ge Pro...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar