Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Emniyetten boğulma vakalarına karşı uyarı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Emniyetten boğulma vakalarına karşı uyarı
Abone ol
Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü, havaların ısınmasıyla birlikte su kanalları ve baraj göletlerinde serinlemek isteyenleri uyardı. ŞANLIURFA-Şanlıurfaİl Emniyet Müdürlüğü, hava sıcaklığının artmasıyla birlikte sulama kanalları,baraj göllerine serinlemek amacıyla girilmemesi konusunda vatandaşları uyardı.Kentteözellikle hafta sonu piknik ve geziye çıkan vatandaşların sulama kanalı ve göletgibi yerlerde serinliyor.Sulama kanalıve göletlerde serinleme birçok kez ölümle sonuçlanıyor.EmniyetMüdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, su kanallarında ve göletlerde yüzmeninciddi yaralanmalara ve ölümlere yol açabileceği vurgulandı.Şanlıurfa İlEmniyet Müdürlüğü, ”Çeşitli tehlikeler barındıran su kanalları vegöletlerde yüzmek, ciddi yaralanmalara ve ölümlere sebep olabilir. Lütfen bukonuda bilinçli hareket ediniz, kendinizin ve sevdiklerinizin can güvenliğinitehlikeye atmayınız.” ifadeleriyle vatandaşları dikkatli olmaya çağırdı.BİHA

ŞANLIURFA-Şanlıurfaİl Emniyet Müdürlüğü, hava sıcaklığının artmasıyla birlikte sulama kanalları,baraj göllerine serinlemek amacıyla girilmemesi konusunda vatandaşları uyardı.

Kentteözellikle hafta sonu piknik ve geziye çıkan vatandaşların sulama kanalı ve göletgibi yerlerde serinliyor.

Sulama kanalıve göletlerde serinleme birçok kez ölümle sonuçlanıyor.

EmniyetMüdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, su kanallarında ve göletlerde yüzmeninciddi yaralanmalara ve ölümlere yol açabileceği vurgulandı.

Şanlıurfa İlEmniyet Müdürlüğü, "Çeşitli tehlikeler barındıran su kanalları vegöletlerde yüzmek, ciddi yaralanmalara ve ölümlere sebep olabilir. Lütfen bukonuda bilinçli hareket ediniz, kendinizin ve sevdiklerinizin can güvenliğinitehlikeye atmayınız." ifadeleriyle vatandaşları dikkatli olmaya çağırdı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şanlıurfa’da alkol denetimi yapıldıÖnceki Haber

Şanlıurfa’da alkol denetimi yapıldı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kandemir Şanlıurfa’daSonraki Haber

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kandemi...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar