Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Dünyanın ilk Neolitik Kongresi Şanlıurfa’da gerçekleşecek!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Dünyanın ilk Neolitik Kongresi Şanlıurfa’da gerçekleşecek!
Abone ol
Kültür ve Turizm Bakanlığı, Dünyanın ilk Neolitik Kongresi’nin Şanlıurfa’da gerçekleşeceğini duyurdu. Dünyanın ilk NeolitikKongresi Şanlıurfa’da gerçekleşecek.4-8 Kasım tarihlerinde 64ülkeden binden fazla katılımcının yer alacağı ilk Dünya Neolitik Kongresi’neŞanlıurfa ev sahipliği yapacak.Konuya ilişkin Kültür veTurizm Bakanlığı yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:“Dünyanın İlk Neolitik KongresiŞanlıurfa’da Gerçekleşecek!4-8 Kasım tarihlerindeTürkiye olarak, dünyada ilk kez düzenlenecek olan Dünya Neolitik Kongresi’ne evsahipliği yapacağız. Dünyanın en çok arkeolojik çalışma yürüten ülkesi olarak,Göbeklitepe ile başlayan Taş Tepeler Projesi ile tarihe ışık tutan kazılarımız,koruma çalışmaları ve bilimsel yayınlarımızla dünya arkeolojisinin önde gelenpaydaşlarından biri haline geldik. 64 ülkeden binden fazla katılımcıylaŞanlıurfa’da gerçekleşecek bu önemli etkinlikte, Türk ve yabancı biliminsanlarıyla Neolitik çalışmaların geleceğini birlikte şekillendireceğiz”.BİHA

Dünyanın ilk NeolitikKongresi Şanlıurfa'da gerçekleşecek.

4-8 Kasım tarihlerinde 64ülkeden binden fazla katılımcının yer alacağı ilk Dünya Neolitik Kongresi’neŞanlıurfa ev sahipliği yapacak.

Konuya ilişkin Kültür veTurizm Bakanlığı yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

“Dünyanın İlk Neolitik KongresiŞanlıurfa'da Gerçekleşecek!

4-8 Kasım tarihlerindeTürkiye olarak, dünyada ilk kez düzenlenecek olan Dünya Neolitik Kongresi’ne evsahipliği yapacağız. Dünyanın en çok arkeolojik çalışma yürüten ülkesi olarak,Göbeklitepe ile başlayan Taş Tepeler Projesi ile tarihe ışık tutan kazılarımız,koruma çalışmaları ve bilimsel yayınlarımızla dünya arkeolojisinin önde gelenpaydaşlarından biri haline geldik. 64 ülkeden binden fazla katılımcıylaŞanlıurfa’da gerçekleşecek bu önemli etkinlikte, Türk ve yabancı biliminsanlarıyla Neolitik çalışmaların geleceğini birlikte şekillendireceğiz”.

BİHA 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şanlıurfa’da fıstık fiyatları düştüÖnceki Haber

Şanlıurfa’da fıstık fiyatları düştü

Halfeti’de yasak aşk cinayetinde 2 kişi öldüSonraki Haber

Halfeti’de yasak aşk cinayetinde 2 kişi...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar