Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Devlet Bahçeli’den sürpriz telefon!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Devlet Bahçeli’den sürpriz telefon!
Abone ol
DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan,Abdullah Öcalan'ın silah bırakma çağrısından sonra MHP lideri Devlet Bahçeli'nin kendisini aradığını açıkladı.

Bakırhan, "Bahçeli, canlı yayından 1 dakika sonra beni aradı. Tebrik etti" dedi.

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan,Abdullah Öcalan’ın gerçekleştirdiği çağrı ve bu çağrının ardından yaşanan gelişmeleri değerlendirdi.

"1 DAKİKA SONRA ARADI"

Bakırhan, gerçekleştirdiği açıklamada, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, Abdullah Öcalan’ın çağrısından sadece 1 dakika sonra kendisini aradığını belirtti.

Bakırhan, Öcalan’ın 1 Ekim çıkışını çok önemli bulduğunu ve bu konuya özel bir zaman ayırdığını vurgulayarak, "Sayın Bahçeli, tam da bu çağrının ardından rolünü oynayabileceğini belirtti. Canlı yayından sonra Bahçeli beni aradı, tebrik etti ve 'Rahat olun, bu ülkeyi birlikte demokratikleşeceğiz' dedi. Demokrasi için ne gerekiyorsa, elimizden geleni yapacağız. Ben durduğum yerdeyim, demokrasi için ne gerekiyorsa yapmaya hazırım" dedi.

 

Kaynak:Yeniçağ 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Selahattin Demirtaş sessizliğini bozdu;PKK'ya çağrı yaptı!Önceki Haber

Selahattin Demirtaş sessizliğini bozdu;P...

Bahçeli, Spekülasyonlar ve Savunmasız Türkiye!Sonraki Haber

Bahçeli, Spekülasyonlar ve Savunmasız Tü...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar