Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Çocuklarınızı hasta olmadan hastaneye getirin

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çocuklarınızı hasta olmadan hastaneye getirin
Abone ol
Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Bölümü Çocuk Sağlığı İzlem Polikliniğinde, 5 yaşına kadar olan çocuklara beslenme, emzirme, uyku danışmanlıkları ile aşılama hizmetleri ücretsiz veriliyor. Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesinde 5 yaşına kadarolan çocuklara beslenme, emzirme, uyku danışmanlıkları ile aşılama hizmetleriücretsiz veriliyor.Hastanede görev yapan Uzm. Dr. Muhammed Ali Çınar,çocukların doğumdan ergenliğe kadar takip ve tedavilerinin yapılmasının önemli olduğunu belirterek şu ifadelerikullandı:“Çocuklarımızın sağlıklı büyümeleri ve ileride sağlıklı birhayat sürmeleri için doğumdan ergenliğe kadar uzanan yolculuklarında takip vetedavilerinin yapılması çok önemlidir. Bu amaçla il genelinde ilk defahastanemizde prematüre ve çocuk izlem polikliniğini kurduk. Bu amaçlapolikliniğimizde yenidoğan muayenesi, kalça ve işitme tarama testleri, aşıtakipleri, boy gelişim ve baş çevresi takiplerini yapıyoruz. İştahsızlık,büyüme, gelişme geriliği ve konuşma bozukluğu olan çocuklarımızın takiplerini,diyetisyen, dil, konuşma terapisti ve çocuk gelişimci arkadaşlarla birliktemultidisipliner isimli olarak değerlendiriyoruz ve araştırıyoruz. Ayrıcakliniğimizin içinde bulunan laktasyon polikliniğimizde hemşiremiz annelere annesütünün önemi ve doğru emzirme teknikleri açısından ailelere bilgilendirmeleryapıyor.”Erken doğan Prematüre ve çocuklarınızın sağlıklı gelişimtakipleri için MHRS üzerinden bu polikliniğimize randevu alabilirsiniz. BİHA

Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesinde 5 yaşına kadarolan çocuklara beslenme, emzirme, uyku danışmanlıkları ile aşılama hizmetleriücretsiz veriliyor.

Hastanede görev yapan Uzm. Dr. Muhammed Ali Çınar,çocukların doğumdan ergenliğe kadar takip ve tedavilerinin yapılmasının  önemli olduğunu belirterek şu ifadelerikullandı:

“Çocuklarımızın sağlıklı büyümeleri ve ileride sağlıklı birhayat sürmeleri için doğumdan ergenliğe kadar uzanan yolculuklarında takip vetedavilerinin yapılması çok önemlidir. Bu amaçla il genelinde ilk defahastanemizde prematüre ve çocuk izlem polikliniğini kurduk. Bu amaçlapolikliniğimizde yenidoğan muayenesi, kalça ve işitme tarama testleri, aşıtakipleri, boy gelişim ve baş çevresi takiplerini yapıyoruz. İştahsızlık,büyüme, gelişme geriliği ve konuşma bozukluğu olan çocuklarımızın takiplerini,diyetisyen, dil, konuşma terapisti ve çocuk gelişimci arkadaşlarla birliktemultidisipliner isimli olarak değerlendiriyoruz ve araştırıyoruz. Ayrıcakliniğimizin içinde bulunan laktasyon polikliniğimizde hemşiremiz annelere annesütünün önemi ve doğru emzirme teknikleri açısından ailelere bilgilendirmeleryapıyor.”

Erken doğan Prematüre ve çocuklarınızın sağlıklı gelişimtakipleri için MHRS üzerinden bu polikliniğimize randevu alabilirsiniz.   


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şanlıurfa’da Gazze’ye destek konvoyu!Önceki Haber

Şanlıurfa’da Gazze’ye destek konvoyu!

Döviz kuru bugün ne kadar oldu?Sonraki Haber

Döviz kuru bugün ne kadar oldu?

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar