Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Büyükşehir Belediyesinden bin sporcuya forma desteği

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Büyükşehir Belediyesinden bin sporcuya forma desteği
Abone ol
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ile Bünyan Derneği tarafından düzenlenen ve UEFA FOUNDATİON desteklediği Futbol okullarındaki karşılaşmalar final maçlarla sona erdi. Final karşılaşmasıyla sona eren maçlarda dereceye giren tüm sporculara, forma, top ve dernek tarafından hazırlanan hediyeler dağıtıldı.

20.6 yaş ortalamasıylaTürkiye’nin en genç nüfusuna sahip Şanlıurfa’da Büyükşehir Belediyesitarafından düzenlenen Spor okullarında gençlere ve çocuklara spor eğitimiveriliyor. Spor Okullarında eğitimlerini tamamlayan çocuklara kendi takımlarınıkurarak maç yaptı.

UEFA FOUNDATİON’nundesteklediği Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ile Bünyan Derneği tarafındandüzenlenen karşılaşmaların final maçları yapıldı. Yaklaşık bin sporcununkatılımıyla gerçekleşen müsabakalarda tüm sporculara ödüller verildi.

Ödül törenine ŞanlıurfaBüyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Bünyan Derneği UEFAFOUNDATİON Temsilcisi Tarık Alfaraj, Berivan Çelik, ASKF Şube Başkanı AdnanYükselir ve çok sayıda sporcu katıldı.

Çocukların yoğun ilgisi ilekarşılaşan Başkan Beyazgül, müsabakalara katılan sporculara kupalarınıverdi.  Başkan Beyazgül, kupalarını alansporculara ayrıca FOUNDATİON tarafından hazırlanan ve içerisinde kırtasiyemalzemeleri ile futbol topu ve forma hediye etti.

Şanlıurfalı gençler içinçeşitli branşlarda spor okulları, halı saha ve gençlik merkezlerioluşturduklarını anlatan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel AbidinBeyazgül, Bünyan Derneği ile UEFA FOUNDATİON temsilcilerine teşekkür etti.Gençlere daha iyi bir gelecek bırakmak için yoğun çaba harcadıklarını ifadeeden Başkan Beyazgül, ‘’Yarınlarımızı gençlere bırakıyoruz. Geleceğimizinteminatı olan gençlerimize iyi bir gelecek bırakmak için daha yeşil alanlaroluşturuyoruz. Futbol okullarımızda çok başarılı sporcuların yetişeceğineinanıyorum’’ diye konuştu.

BİHA 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Canpolat’tan spor alanında önemli yatırımÖnceki Haber

Başkan Canpolat’tan spor alanında önemli...

TÜİK açıkladı: Şanlıurfa bu listede yer almadı!Sonraki Haber

TÜİK açıkladı: Şanlıurfa bu listede yer...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar