Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Birecik Devlet Hastanesinden başarılı operasyon

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Birecik Devlet Hastanesinden başarılı operasyon
Abone ol
Birecik Devlet Hastanesinde ilk kez sakrokolpopeksi ameliyatı gerçekleştirildi. BİRECİK- Birecik DevletHastanesinde daha önce yapılmamış bir ameliyat gerçekleşti.50 yaşındaki kadın hastapostmenozal kanama myomauteri ve apikal prolapsusu şikayeti nedeniyle hastaneyebaşvuruda bulundu.Sakrokolpopeksiameliyatı, özellikle kadınlarda görülenpelvik organ sarkması (pelvik organ prolapsusu) durumlarının tedavisindekullanılan ciddi bir cerrahi işlemdir.Kadın Hastalıkları ve DoğumUzmanı Dr. Abdurrahman Mert ve Uzm. Dr. Erman Akdemir, hastanede ilk kezgerçekleştirilen sakrokolpopeksi ameliyatını başarıyla tamamladı. Birecik’te ilk defa yapılan bu ameliyatınbaşarıyla gerçekleşmesinden memnun olan kadın hastalıkları ve doğum uzmanı Mertameliyatla ilgili şunları kaydetti: “ Hastamız 50 yaşında postmenozal kanamamyomauteri ve apikal prolapsusu olması nedeniyle hastanemizde polikliniğimizebaşvuruda bulundu. Yapılan değerlendirmeler sonucunda hastamıza histerektomi ve sakrokolpopeksi ameliyatlarıplanlandı. Uzman Dr. Erman Akdemir hocamız ile birlikte başarıylasonuçlandırdık”.BİHA

 

BİRECİK- Birecik DevletHastanesinde daha önce yapılmamış bir ameliyat gerçekleşti.

50 yaşındaki kadın hastapostmenozal kanama myomauteri ve apikal prolapsusu şikayeti nedeniyle hastaneyebaşvuruda bulundu.

Sakrokolpopeksiameliyatı,  özellikle kadınlarda görülenpelvik organ sarkması (pelvik organ prolapsusu) durumlarının tedavisindekullanılan ciddi bir cerrahi işlemdir.

Kadın Hastalıkları ve DoğumUzmanı Dr. Abdurrahman Mert ve Uzm. Dr. Erman Akdemir, hastanede ilk kezgerçekleştirilen sakrokolpopeksi ameliyatını başarıyla tamamladı.

 Birecik’te ilk defa yapılan bu ameliyatınbaşarıyla gerçekleşmesinden memnun olan kadın hastalıkları ve doğum uzmanı Mertameliyatla ilgili şunları kaydetti:

 “ Hastamız 50 yaşında postmenozal kanamamyomauteri ve apikal prolapsusu olması nedeniyle hastanemizde polikliniğimizebaşvuruda bulundu. Yapılan değerlendirmeler sonucunda hastamıza  histerektomi ve sakrokolpopeksi ameliyatlarıplanlandı. Uzman Dr. Erman Akdemir hocamız ile birlikte başarıylasonuçlandırdık”.

BİHA 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Halfeti’de yasak aşk cinayetinde 2 kişi öldüÖnceki Haber

Halfeti’de yasak aşk cinayetinde 2 kişi...

TBMM Başkan Vekili Bozdağ Şanlıurfa’daSonraki Haber

TBMM Başkan Vekili Bozdağ Şanlıurfa’da

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar