Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Besim Durmuş Fatsaspor maçını değerlendirdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Besim Durmuş Fatsaspor maçını değerlendirdi
Abone ol
Karaköprü Belediyespor, ligin ilk haftasında deplasmanda karşılaştığı Fatsa Belediyespor 1-0 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu. Karaköprü Belediyespor Teknik Direktörü Besim Durmuş, ilk maçların her zaman zor olduğunu ve yüksek seviyede bir mücadele olduğunu dile getirdi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2023-2024 sezonunda 3.Lig 3. Grup’ta mücadele eden kırmızı siyahlı ekip Ligin 1. haftasındadeplasmanda Fatsa Belediyespor 1-0 yenerek 3 puanı hanesine yazdırdı.

Karşılaşmayı değerlendiren Karaköprü Belediyespor TeknikDirektörü Besim Durmuş, yüksek seviyede bir mücadele olduğunu ve buna göre hazırlandıklarınıdile getirdi.

Lige iyi başladıklarını aktaran Durmuş,  şunları söyledi:

“Yeni sezonumuz başladı. İlk haftasını oynadık. İyi birhazırlık dönemimiz vardı ama ilk maçların her zaman zor olduğunu biliyorduk. Hemde deplasman olması hemde Fatsaspor takımın yarışacak bir takım kurması baştanaşağıya yenilenmes. Birde agresif bir yapıları var.  Hafta içi hem hocalarının açıklamaları hemduyduğumuz kadarıyla agresif bir takım olduğunu hocalarımız hazırlık maçlarınıtakip etmişti. Bunu biliyorduk ve öyle agresif bir yapı ile karşılaştık.Taraftarıyla sahadaki oyuncu davranışıyla yüksek seviyede bir mücadele oldu.Bizde buna göre hazırlandık. Sezonun ilk maçları hem beklenti açısından hemoyuncularımızı kendimizi, kulübümüzü kamuoyu beklentilerini karşılamakacısından 3 puandan daha fazla şey taşıyor böyle maçlar. Olumlu başlamak adınaçok değerli. Psikolojik ve güven kazanma noktasında olumlu başlangıçlar çokdaha önemlidir.  Bu anlamda çok önemlibir galibiyet aldık. İyi mücadele ettik. Her hafta maç maç gideceğiz. Bu haftaistediğimiz 3 puanı çok mücadele ederek aldık. İyi mücadele ettik sonucunda 1gol bulduk. Kazanan taraf biz olduk. Bu anlamda çok mutluyuz. Adım adımgideceğiz. Bu hafta Bornovaspor ile oynayacağız. Hafta sonu maçımızataraftarımızı beleriyoruz.  Deplasmandaaldığımız 3 puan anlam kazanması adına kendi sahamızda kazanarak tamamlamakistiyoruz.”

Karaköprü Belediyespor 17 Eylül Pazar Günü saat 15.30’daFaruk Çelik Stadında Bornavaspor’u konuk edecek.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Urfa’da Preseli Pamuk Bugün Ne Kadar ?Önceki Haber

Urfa’da Preseli Pamuk Bugün Ne Kadar ?

Vali Şıldak Eyyüp Nebi Makamı’nı ziyaret ettiSonraki Haber

Vali Şıldak Eyyüp Nebi Makamı’nı ziyaret...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar