Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Başkan Yalçınkaya’dan 6 Şubat ve Miraç Kandili mesajı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Yalçınkaya’dan 6 Şubat ve Miraç Kandili mesajı
Abone ol
Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, “Tüm İslam âleminin Miraç Gecesi’ni tebrik ediyor, asrın felaketi 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

Akçakale Belediye BaşkanıMehmet Yalçınkaya, Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Yalçınkaya mesajındaşu ifadelere yer verdi:

“Miraç Kandili SevgiliPeygamberimiz Hz. Muhammed’in (s.a.v.) hikmet dolu bir yolculuk ile miraca yükseldiğive Hakk’ın huzuruna kabul edildiği özel bir gecedir. Bizler bu yıl bu mübarekgeceyi 6 Şubat Kahramanmaraş Depremlerinin yıldönümü sebebiyle buruk birşekilde idrak ediyoruz.

Bugün, Şanlı şehrimiz ile 11ili derinden sarsan depremlerin üzerinden tam bir yıl geçti. 6 Şubat 2023tarihinde yaşanan afetin bıraktığı acı hala taze olmakla birlikte yaralarımızda sarılmaya devam ediliyor. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sn. RecepTayyip Erdoğan’ın önderliğinde deprem şehirlerimizin yaşanabilir bir kenthaline getirilmesi için ilgili kurumlar var gücüyle çalışıyor.

Miraç Kandili’nin de 6 Şubatsürecinde gösterdiğimiz dayanışmayı daim kılmasını, tüm sıkıntılarımızınbertaraf edilmesini ve bu gecenin huzura, kardeşliğe vesile olmasını diliyorum.

Şehit ve gazi ailelerimizile Akçakaleli hemşehrilerim başta olmak üzere, aziz milletimiz ve tüm İslamâleminin Miraç Gecesi’ni tebrik ediyor, asrın felaketi 6 Şubat depremlerindehayatını kaybeden kardeşlerimize Allah’tan rahmet diliyorum.

Cennet vatanın her karıştoprağını kanlarıyla sulayan aziz şehitlerimizi de rahmet ve minnetle anıyor,gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Miraç gecemiz mübarek olsun”.

BİHA 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şanlıurfa’da ’asrın felaketi’nde kullanılan araç ve malzemeler sergilendi!Önceki Haber

Şanlıurfa’da ’asrın felaketi’nde kullanı...

Güllübağ ve Batıkent’e yeni yollar kazandırılıyorSonraki Haber

Güllübağ ve Batıkent’e yeni yollar kazan...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar