Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Güllübağ ve Batıkent’e yeni yollar kazandırılıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Güllübağ ve Batıkent’e yeni yollar kazandırılıyor
Abone ol
Karaköprü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yol ihtiyacını karşılamak için ilçede yeni yol açmaya devam ediyor.

 

Şanlıurfa'nın hızla büyüyenve konutlaşma alanını genişleten ilçesi Karaköprü'de ihtiyacın karşılanması vevatandaşların mağdur olmaması için Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydillitarafından başlatılan yol çalışmaları sürüyor.

Karaköprü Belediyesi Fenİşleri Müdürlüğü ekipleri özellikle yapılaşmanın arttığı ve yeni yolihtiyacının olduğu mahallelerde yol açma çalışmalarını yoğun bir gayretle sürdürürken,açılan yolların altyapısı tamamlandıktan sonra kilitli parke döşenerek yeniyollar vatandaşların hizmetine sunuluyor.

 İlçenin konutlaşmayla büyüyen mahalleleriGüllübağ ve Batıkent'te gerçekleştirilen yeni yol açma çalışmalarıyla mahallelerinyol ihtiyacı gideriliyor.

İlçeye hizmet noktasındaazami bir gayret gösterdiklerinin altını çizen Karaköprü Belediye Başkanı MetinBaydilli, yol konusuna da hassasiyetle yaklaştıklarını ve bu doğrultudaprogramlı bir şekilde yeni yol kazandırma çalışmaları gerçekleştirdiklerinidile getirdi.

Başkan Baydilli hermahallede yoğun bir çalışma yürüttüklerine dikkat çekerek, "İlçemiz yenikonutlaşma alanlarıyla gelişime açık olmasından dolayı sürekli olarak yolihtiyacı açığa çıkmaktadır. Biz de göreve geldiğimizden beri başlattığımız yolseferberliğini her mahallemizde aralıksız sürdürüyoruz. Güllübağ ve Batıkentmahallelerimizde yeni yol açma çalışmalarımız programlı bir şekilde sürüyor.Bunun dışında diğer mahallelerimizde de ihtiyaç dahilinde yeni yol açma,kilitli parke döşeme, deforme yolları yenileme gibi hizmetlerimizi gerçekleştiriyoruz"diye konuştu.

Karaköprü Belediyesi Fenİşleri Müdürlüğü, ihtiyaca bağlı olarak tüm mahallelerde yeni yol açma vekilitli parke döşeme çalışmalarını programlı olarak sürdürecek.

BİHA


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Yalçınkaya’dan 6 Şubat ve Miraç Kandili mesajıÖnceki Haber

Başkan Yalçınkaya’dan 6 Şubat ve Miraç K...

AK Parti Viranşehir’de Salih Ekinci ile yola devam kararı aldıSonraki Haber

AK Parti Viranşehir’de Salih Ekinci ile...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar