Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Başkan Kuş: Eğitim yine en büyük önceliğimiz

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Kuş: Eğitim yine en büyük önceliğimiz
Abone ol

Türkiye’ninen genç nüfusuna sahip ilçesi olan Eyyübiye’de eğitim-öğretimin daha büyük birönem taşıdığını belirten Başkan Kuş, mesajında şunları dile getirdi:

“Eğitim-öğretimhizmetleri, hiç şüphesiz bireylerin hayatını ve toplumun geleceğinişekillendiren en önemli faaliyetlerin başında gelmektedir. Milletlerin gelişmesi,huzurun artması ve refah seviyesinin yükselmesi, ancak bireylerin en iyişekilde eğitilmesi, yeteneklerinin keşfedilmesi ve doğru yönlendirilerekbaşarılı olabilmelerinin sağlanmasına bağlıdır.

Aileve öğretmenlerle başlayan bu sürece, Eyyübiye Belediyesi olarak bizler de elimizdengelen desteği en üst seviyede sunma gayretinde olduk. 2019 yılından bu yana,bütçemizin yüzde 60’ına yakın bir kısmını ilçemizin eğitim – öğretim hayatınıdestekleyen projelere ayırdık. Fiziki mekânlar oluşturmanın yanında, okulidarelerimizle de işbirliği yaparak öğrencilerimize her alanda destek sağladık.

Öğrencilerimizinyanında olmak, eğitim hayatlarına katkı sunmak adına inşa ettiğimiz ve hizmetesunduğumuz Süleymanşah Gençlik Merkezi, Eyyüpkent Sınav Hazırlık Merkezi,Eyyüpnebi Sınav Hazırlık Merkezi ve eğitim otaklarımız onbinlerce gencimizeönemli katkılar sundu. Buralarda verilen eğitim destekleri sayesinde Eyyübiyeligençlerimiz tıp, mühendislik, hukuk, öğretmenlik gibi farklı alanlardaüniversite okuma imkânına kavuştu.

Çocuklarımızınve gençlerimizin eğitim hayatını desteklemek adına uygulayacağımız projelerimizve yatırımlarımızın devam edeceğini tekrar beyan etmek isterim. Önümüzdekigünlerde yeni eğitim otaklarımızı da gençlerimizin hizmetine sunacak, Eyyübiye’ningeleceği için öğrencilerimizin, ailelerinin ve öğretmenlerimizin yanında olmayadevam edeceğiz.

Buvesileyle, 2024-2025 eğitim öğretim yılının tüm öğrencilerimize,öğretmenlerimize ve ailelerine hayırlar getirmesini temenni ediyor, başarı,sağlık ve huzur dolu bir dönem olmasını diliyorum.”

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şanlıurfa’da ücretsiz diyetisyen desteği!Önceki Haber

Şanlıurfa’da ücretsiz diyetisyen desteği...

Şanlıurfa’da aranan şahıslara operasyon, 217 gözaltıSonraki Haber

Şanlıurfa’da aranan şahıslara operasyon,...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar