Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Başkan Ekinci muhtarlarla bir araya geldi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Ekinci muhtarlarla bir araya geldi
Abone ol
Viranşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Salih Ekinci, seçim çalışmaları kapsamında mahalle muhtarlarıyla buluştu.

Yoğun katılımın olduğutoplantıda, mahalle muhtarları kendi mahallelerinin sorunlarını dilegetirirken, Başkan Ekinci ise, çözüm önerilerini ve son 5 yılda ilçede yapılanhizmetleri hakkında bilgi verdi.

31 Mart’ta yapılacak olanMahalli İdareler Seçimleri öncesi temposunu arttırarak çalışmalarını sürdürenViranşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Salih Ekinci,Merkez ve Kırsal mahalle muhtarları ile yemekli toplantıda bir araya geldi.

Bir restoranda düzenlenentoplantıya Belediye Başkan Salih Ekinci, AK Parti Viranşehir İlçe Başkanı AliTekin, Belediye meclis üyesi adayları ve çok sayıda muhtar katıldı.

Başkan Ekinci, Toplantıöncesi bütün masaları gezerek, muhtarlarla yakından ilgilendi.

Yoğun katılımın olduğutoplantıda konuşan Viranşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye BaşkanAdayı Salih Ekinci, programa katılımlarından dolayı muhtarlara teşekkür etti.

Muhtarlara son 5 yıldailçede yapılan hizmetleri anlatan Başkan Ekinci, Sevdalı olduğu İlçesininkalkınması, gelişmesi ve büyümesi için gece gündüz demeden hizmet etmeye devamedeceğini söyledi.

Muhtarların önemli birgörevi yerine getirdiğini ifade eden Başkan Salih Ekinci, “Yol arkadaşlarımız,çözüm ortaklarımız olan muhtarlarımızı dinlemek, birlikte hareket etmek ve yenidönemde de Viranşehir’de ki her soruna çözüm üretmek için istişarelerimiziaralıksız sürdüreceğiz.” Dedi.

Başkan Ekinci yaptığıkonuşmanın ardından muhtarların mahalleleriyle ilgili sorun ve taleplerinidinledi.

AK Parti’den yenidenbelediye başkan adayı gösterilen Başkan Ekinci’ye hayırlı olsun dilekleriniileten Muhtarlar, davetleri için Başkana teşekkür ederek, seçim çalışmalarındabaşarılar diledi.

Sıcak ve samimi bir ortamdagerçekleşen toplantı yaklaşık 2 saat sürdü.

BİHA


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Nihat Çiftçi, “Karaköprü kararını vermiş”Önceki Haber

Başkan Nihat Çiftçi, “Karaköprü kararını...

Başkan Beyazgül’den hem zam, hem de promosyon müjdesiSonraki Haber

Başkan Beyazgül’den hem zam, hem de prom...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar