Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Başkan Canpolat Zabıta Haftası mesajı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Canpolat Zabıta Haftası mesajı
Abone ol
Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, 1-7 Eylül Zabıta Haftası dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Her zaman gecesini gündüzüne katan zabıta birimindeki tüm çalışanlarımızı tebrik ediyorum” dedi. Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, ZabıtaTeşkilatının temellerinin atıldığı 1826 yılı esas alınarak, her yıl 1-7 Eylülarası kutlanan Zabıta Haftasının 198’inci kuruluş yıldönümü nedeniyle mesajyayınladı. Başkan Mehmet Canpolat, mesajında şu ifadelere yer Verdi:“Zabıta Teşkilatının kuruluşunun 198. yıl dönümünedeniyle, Belediyemizin sahadaki temsilcisi olan tüm zabıta mensuplarınınZabıta Haftasını tebrik ederken şunu belirtmeliyim ki; zabıta demek ceza yazandeğil; vatandaşlarımıza ve esnafımıza daha iyi bir Haliliye için rehberlikeden, yasalara, kurallara uygun hareket edilmesi yönünde uyarılarda bulunan vebu sayede daha modern ve yaşanılabilir bir ilçenin oluşmasında büyük emeklerveren yol arkadaşlarımızdır. Nasıl ki, emniyet güçleri güven ve huzur içindebir yaşam için mücadele ediyorsa, Zabıta teşkilatımız da halkın sağlığı, huzurve güveni için mesai kavramını gözetmeksizin çalışmalarını sürdürmektedir.Zabıta teşkilatımız belirli aralıklarla yaptığı denetimlerde etiket kontrolü,hijyen, ruhsat kontrolü sağlayarak ve vatandaşlarımızdan gelen taleplerdoğrultusunda harekete geçerek, Belediyemizi sahada temsil etmektedirler. Bütünbu çalışmaları canıgönülden yürüten, gecesini gündüzüne katan ZabıtaBirimimizdeki her bir çalışanı ayrı ayrı tebrik ediyor ve Belediyemizi en iyişekilde temsil ettikleri için teşekkür ediyorum.”

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, ZabıtaTeşkilatının temellerinin atıldığı 1826 yılı esas alınarak, her yıl 1-7 Eylülarası kutlanan Zabıta Haftasının 198’inci kuruluş yıldönümü nedeniyle mesajyayınladı. 

Başkan Mehmet Canpolat, mesajında şu ifadelere yer Verdi:

“Zabıta Teşkilatının kuruluşunun 198. yıl dönümünedeniyle, Belediyemizin sahadaki temsilcisi olan tüm zabıta mensuplarınınZabıta Haftasını tebrik ederken şunu belirtmeliyim ki; zabıta demek ceza yazandeğil; vatandaşlarımıza ve esnafımıza daha iyi bir Haliliye için rehberlikeden, yasalara, kurallara uygun hareket edilmesi yönünde uyarılarda bulunan vebu sayede daha modern ve yaşanılabilir bir ilçenin oluşmasında büyük emeklerveren yol arkadaşlarımızdır. Nasıl ki, emniyet güçleri güven ve huzur içindebir yaşam için mücadele ediyorsa, Zabıta teşkilatımız da halkın sağlığı, huzurve güveni için mesai kavramını gözetmeksizin çalışmalarını sürdürmektedir.Zabıta teşkilatımız belirli aralıklarla yaptığı denetimlerde etiket kontrolü,hijyen, ruhsat kontrolü sağlayarak ve vatandaşlarımızdan gelen taleplerdoğrultusunda harekete geçerek, Belediyemizi sahada temsil etmektedirler. Bütünbu çalışmaları canıgönülden yürüten, gecesini gündüzüne katan ZabıtaBirimimizdeki her bir çalışanı ayrı ayrı tebrik ediyor ve Belediyemizi en iyişekilde temsil ettikleri için teşekkür ediyorum.”

 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şanlıurfa biraz serinleyecek!Önceki Haber

Şanlıurfa biraz serinleyecek!

Şanlıurfa’daki okul müdürlerine müjde!Sonraki Haber

Şanlıurfa’daki okul müdürlerine müjde!

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar