Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Başkan Beyazgül: Şanlıurfa emin ellerde

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Beyazgül: Şanlıurfa emin ellerde
Abone ol
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 6’ıncısı düzenlenen Şanlıurfa Ulusal Kitap Fuarına öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Kitap fuarına gelen öğrencilerle bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, okuyan gençlerle birlikte Şanlıurfa’nın emin ellerde olduğunu söyledi. Beyazgül ayrıca, “Çocuklarımızın kitap alabilmeleri için 100 liralık kitap çeki dağıtıyoruz. Herkesi kitap fuarına davet ediyorum” dedi.

ŞanlıurfaBüyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 6. Şanlıurfa Ulusal Kitap Fuarınagençler yoğun ilgi gösteriyor. 250 yayın evi ve çok sayıda yazar ile şairinkatıldığı kitap fuarına gelen öğrenciler günün büyük bir bölümünü buradageçiriyor.

 

Türkiye’ninen büyük kitap fuarı özelliğini taşıyan 6. Ulusal Şanlıurfa Kitap Fuarınıgezmeye gelen öğrenciler, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel AbidinBeyazgül’e sevgi gösterisinde bulundu. Kentte gençlere yönelik eğitim alanındayapılan yatırımlarla 7’den 70’e herkesin sevgisini kazanan Başkan Beyazgül,öğrencilerle bir araya geldi.

 

Fuarmerkezinde öğrencileri karşılayan Başkan Beyazgül, onlarla bol bol sohbet edipkitap okumaları yönünde tavsiyelerde bulundu. Kitap fuarına gelen öğrencilerekitap hediye çeki veren Başkan Beyazgül, öğrencilerle hatıra fotoğrafıçektirdi.

 

Şanlıurfa’dakitap fuarına yoğun ilginin olduğunu ve okuyan gençlerle birlikte Şanlıurfa’nınemim ellerde olduğunu anlatan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel AbidinBeyazgül, ‘’Büyükşehir Belediyemizin düzenlediği 6. Kitap fuarına vatandaşlarımızyoğun ilgi gösteriyor. Gençlerimiz ve öğrencilerimiz fuarda ve Şanlıurfaokuyor. Şanlıurfa okuyorsa Şanlıurfa’nın geleceği emin ellerdedir. Gelecektenümitliyiz. İnşallah çocuklarımız ve gençlerimiz okuyacaklar, bilgi sahibiolacaklar, bu çocuklar bilge insanlar olacaklar, şehrimizi yönetecekler,sanatçı, sanatkar olacaklar. Biz bu ilgiden son derece çok mutluyuz. Her şeyinbaşı tabi ki bilgidir. Çocuklarımızın kitap alabilmeleri için 100 liralık kitapçeki dağıtıyoruz. Herkesi kitap fuarına davet ediyorum’’ diye konuştu.

 

26Kasım Pazar gününe kadar açık kalacak olan Kitap fuarında şair ve yazarlarokuyucularıyla buluşarak kitaplarını imzaladılar.  


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Urfa’da ’İnsan olmak, mutluluğu silahsız paylaşmaktır’ filminin galasına yoğun ilgiÖnceki Haber

Urfa’da ’İnsan olmak, mutluluğu silahsız...

Şanlıurfa’da kaza! 1 ölü, 3 yaralıSonraki Haber

Şanlıurfa’da kaza! 1 ölü, 3 yaralı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar