Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Başkan Baydilli seçim çalışmalarına devam ediyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Baydilli seçim çalışmalarına devam ediyor
Abone ol
Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli seçim çalışmaları kapsamında vatandaş buluşmaları gerçekleştirirken, vatandaşların kendisine verdiği destek ve teveccühün 31 Mart zaferinin müjdecisi olduğunu söyledi.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, AK PartiBelediye Başkan Adayı olarak 31 Mart mahalli idareler seçimi çalışmalarınıaralıksız sürdürüyor. Başkan Baydilli gündüz esnaf ve vatandaş ziyaretlerigerçekleştirirken akşamları da vatandaşların düzenlediği ev toplantılarınakatılıyor.

Yapılan toplantılarda vatandaşlara 8,5 yılda ilçedeyapılan hizmet ve projelerden bahseden Başkan Baydilli, yeni dönemde yapılacakprojelerle ilgili de bilgi veriyor. Karaköprü’de kalkınmanın ve hizmetlerindevamı için seçimlerde destek isteyen Başkan Baydilli, 31 Mart’ta daha güçlübir şekilde seçilip hizmete devam edeceklerini ifade etti.

Vatandaşların kendisine olan teveccühünden memnuniyetduyduğunu dile getiren Başkan Metin Baydilli, gittikleri her yerde destekgördüklerini ve bu desteğin 31 Mart günü zaferle taçlanacağını belirtti.

Başkan Baydilli seçim çalışmaları ile ilgili şu ifadelerikullandı:

“Seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarımızı veesnafımızı ziyaret ediyoruz, ev toplantılarına katılıyoruz, seçim ofisimizdevatandaşlarımızla buluşuyoruz. Bu süreçte Karaköprülü hemşerilerimin banadesteği ve teveccüh gerçekten beni çok mutlu ediyor, yeni hizmetler içinheyecanlandırıyor.

Allah’ın izniyle ve vatandaşlarımızın desteğiyle 31 Martsonrası Karaköprü’nün kalkınmasını, gelişimini sürdüreceğiz. Bugüne kadaryaptığımız hizmetlere ve projelere fazlasını ekleyip durmadan, yorulmadançalışacağız. Gerek bizi evinde iş yerinde misafir eden gerekse seçim ofisimizegelip desteğini sunan kıymetli hemşerilerime çok teşekkür ediyorum. İnşallah 31Mart gecesi bu destek seçim zaferine dönüşecek ve Karaköprü hizmetlerinistikrarla devam ettiği, projelerle sınıf atlayacağı bir dönemegirecektir. 

Ev toplantılarında Başkan Baydilli’yi misafir edenvatandaşlar desteklerini belirtirken, davetlerine icabet ettiği içinteşekkürlerini ilettiler.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Besim Durmuş: En büyük aday bizizÖnceki Haber

Besim Durmuş: En büyük aday biziz

Ataşehir Mahallesinden Başkan Adayı Çiftçi’ye Tam DestekSonraki Haber

Ataşehir Mahallesinden Başkan Adayı Çift...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar