Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Bakan Kurum deprem bölgesine bakan yardımcıları Varank ve Bulut’u görevlendirdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bakan Kurum deprem bölgesine bakan yardımcıları Varank ve Bulut’u görevlendirdi
Abone ol
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, depremden etkilenen illerde devam eden yeniden inşa ve ihya çalışmalarının bir an önce tamamlanabilmesi ve bölgeye verilecek hizmetlerin daha etkin ve verimli yürütülmesi amacıyla Bakan Yardımcıları Fatma Varank ve Ömer Bulut’u görevlendirdi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, 6 Şubat2023’te meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Şanlıurfadahil 11 ilde yürütülen kalıcı konutların inşasına ve bölgenin yeniden ihyasürecine yönelik çalışmalarına devam ediyor. Çevre, Şehircilik veİklim Değişikliği Bakan Yardımcılarının Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiylebelirlenmesinin hemen ardından; Bakan Murat Kurum tarafından afet bölgesi içinyeni görevlendirmeler yapıldı.Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum,depremden etkilenen illerde çalışmaların daha etkin ve verimli bir şekildeyürütülmesi ve yerinde incelenerek bir an önce tamamlanabilmesi amacıyla BakanYardımcıları Fatma Varank ve Ömer Bulut’u görevlendirdi.Bu kapsamda, Malatya ve Kahramanmaraş’taki çalışmalar BakanYardımcısı Fatma Varank; Adıyaman, Hatay, Gaziantep, Adana, Kilis, Osmaniye,Diyarbakır, Şanlıurfa ve Elazığ illerindeki çalışmalar ise Bakan YardımcısıÖmer Bulut koordinesinde yürütülecek.

 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, 6 Şubat2023’te meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Şanlıurfadahil 11 ilde yürütülen kalıcı konutların inşasına ve bölgenin yeniden ihyasürecine yönelik çalışmalarına devam ediyor.

 Çevre, Şehircilik veİklim Değişikliği Bakan Yardımcılarının Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiylebelirlenmesinin hemen ardından; Bakan Murat Kurum tarafından afet bölgesi içinyeni görevlendirmeler yapıldı.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum,depremden etkilenen illerde çalışmaların daha etkin ve verimli bir şekildeyürütülmesi ve yerinde incelenerek bir an önce tamamlanabilmesi amacıyla BakanYardımcıları Fatma Varank ve Ömer Bulut’u görevlendirdi.

Bu kapsamda, Malatya ve Kahramanmaraş’taki çalışmalar BakanYardımcısı Fatma Varank; Adıyaman, Hatay, Gaziantep, Adana, Kilis, Osmaniye,Diyarbakır, Şanlıurfa ve Elazığ illerindeki çalışmalar ise Bakan YardımcısıÖmer Bulut koordinesinde yürütülecek.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Fıstık ağaçlarında görülen renk değişimlerine dikkatÖnceki Haber

Fıstık ağaçlarında görülen renk değişiml...

Haliliye Kaymakamı Çetin Şanlıurfa’ya veda ettiSonraki Haber

Haliliye Kaymakamı Çetin Şanlıurfa’ya ve...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar