Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

AK Parti Urfa’dan Olağanüstü Büyük Kongre öncesi basın açıklaması

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AK Parti Urfa’dan Olağanüstü Büyük Kongre öncesi basın açıklaması
Abone ol
AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu, 7 Ekim Cumartesi günü yapılacak AK Parti 4’üncü Olağanüstü Büyük Kongresi öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu, 7 EkimCumartesi günü yapılacak AK Parti 4'üncü Olağanüstü Büyük Kongresi öncesi basınmensuplarına açıklamalarda bulundu.

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığındaki açıklamaya Delioğlu'nunyanı sıra il yönetimindeki isimler katıldı.

Delioğlu açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“14 Ağustos 2001’de Genel Başkanımız, CumhurbaşkanımızSn. Recep Tayyip ERDOĞAN liderliğinde “Aydınlığa Açık, Karanlığa Kapalı”şiarıyla kurulan AK Parti’miz, 3 Kasım 2002’den bu yana girdiği her seçimdemilletimizin derin teveccühüne mazhar olmuştur. Partimiz kendisine gösterilenbu güveni karşılıksız bırakmayarak, eğitimden sağlığa, enerjiden ulaşıma,turizmden tarıma; kısacası her alanda Türkiye’ye sayısız eser ve hizmetkazandırmıştır. 22 yıllık siyasi tarihinin istisnasız her gününü millete hizmetyolunda harcayan AK Parti, bugüne kadar birçok sınavdan geçmiş, tarihtebenzerine pek rastlanmayan badireler atlatmıştır. Bu badirelere karşı herdefasında milli iradeye koşmuş, sandıktan başka iktidar yolu tanımamıştır.Yaklaşık çeyrek asırdır; 7 genel seçim, 4 yerel seçim, 3 referandum ve 3cumhurbaşkanlığı seçimi olmak üzere toplam 17 kez milletimizin huzuruna çıkıptümünden zaferle ayrılan partimizin bu başarılarının arkasında yatan en önemliunsurlardan bir diğeri ise dinamik kalmayı başarabilmesidir. AK Partiyenilendikçe güçlenen bir dava hareketi olmuştur.

Nice başarılar ve seçim zaferlerine rağmen bizler herdefasında kan tazelemeyi adeta kendimize bir vazife olarak biliyoruz. Değişimidilinden düşürmeyenlerin ise koltuklarına nasıl sıkı sıkıya sarıldıklarına,karanlıkta ıslık çalarcasına sorumluluk almadan nasıl birbirlerinisuçladıklarına hep birlikte şahitlik ediyoruz. Bununla beraber bazı siyasipartilerin kongrelerinde hâkim olan kaos ve kargaşayı endişeyle takip ediyoruz.Tüm bu süreç içerisinde yaşananlar, kişisel hırslarını demokrasinin önünekoyanların milletimizin menfaatine yönelik herhangi bir politika üretemeyeceklerinikanıtlamaktadır. Değişime direnen, bugün sergiledikleri etik dışı siyasetlebize demokrasi dersi vermeye kalkışan zihniyete karşı AK davanın birerneferleri olarak bizler, eski-yeni ayrımı yapmaksızın her zaman en ön saflardamilletimize hizmet etmekteyiz. 22 yıldır değişen ve yenilenen dinamikkadrolarla Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılını Türkiye Yüzyılı olaraktaçlandırmakta kararlıyız. Liderimiz, Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sn.Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında durarak yenilikçi bakış açımızla daima üretenve gelişen bir misyon ortaya koymakta ısrarcıyız. Bu kongre sürecimiz detamamen bu yaklaşıma hizmet edecektir

HEP YENİ HEP İLERİ diyerek kuşkusuz eser ve hizmetpolitikamızı da bir üst lige çıkarmayı hedefliyoruz. Bu hedef doğrultusundaönümüzdeki yerel seçimlere güçlü bir kadroyla hazırlanacağız. Kongremizlebirlikte milletimizin huzuruna her defasında olduğu gibi ilk günkü aşk veheyecanla çıkacağız. Böylelikle Cumhuriyetin Yüz Akı Türkiye’nin Ortak Aklı AKParti’mizin, geleceğe emin adımlarla yürümesini sağlayacağız. 4. OlağanüstüBüyük Kongre’mizin partimiz ve milletimiz açısından hayırlara vesile olmasınıdiliyoruz”.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Urfa’da öğretmen başına düşen öğrenci sayısı rekor seviyedeÖnceki Haber

Urfa’da öğretmen başına düşen öğrenci sa...

SGK’ya bin 392 sözleşmeli personel alımı başvuruları başladıSonraki Haber

SGK’ya bin 392 sözleşmeli personel alımı...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar