Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

81 ilde göçmen kaçakçılığı operasyonu: 200 organizatör yakalandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
81 ilde göçmen kaçakçılığı operasyonu: 200 organizatör yakalandı
Abone ol
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 81 ilde düzenlenen operasyonlarda 200 göçmen kaçakçısı ve 4 bin 40 düzensiz göçmenin yakalandığını, 82 organizatörün tutuklandığını açıkladı. Göçmenlerin sınır dışı işlemleri başlatıldı. ŞANLIURFA- İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, son bir ayda Jandarmatarafından 81 ilde düzenlenen göçmen kaçakçılığı organizatörleri ve düzensizgöçmenlere yönelik operasyonların sonuçlarını açıkladı.Bakan Yerlikaya, operasyonlarda 200 göçmen kaçakçılığıorganizatörünün ve 4 bin 40 düzensiz göçmenin yakalandığını duyurdu.Operasyonlar sonucunda yakalanan göçmen kaçakçılığıorganizatörlerinden 82’si tutuklanırken, 31’i hakkında adli kontrol kararıverildi. Geriye kalan şüphelilerin ise işlemleri devam ediyor.Ayrıca, göçmen kaçakçılığında kullanılan 107 araç da ele geçirildi.Bakan Yerlikaya, yakalanan düzensiz göçmenlerin İl Göçİdaresi Müdürlüklerine teslim edildiğini ve sınır dışı işlemlerinin hemenbaşlatıldığını belirtti. OperasyonlarıCumhuriyet Başsavcılıkları ile Jandarma Genel Komutanlığı Göçmen Kaçakçılığı veİnsan Ticareti ile Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde İl JandarmaKomutanlıklarının gerçekleştirdiğini ifade eden Yerlikaya, operasyonlarıyöneten ve sahada görev yapan jandarma personelini tebrik ederek, “Milletimizinduası sizinle” dedi.BİHA

ŞANLIURFA- İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, son bir ayda Jandarmatarafından 81 ilde düzenlenen göçmen kaçakçılığı organizatörleri ve düzensizgöçmenlere yönelik operasyonların sonuçlarını açıkladı.

Bakan Yerlikaya, operasyonlarda 200 göçmen kaçakçılığıorganizatörünün ve 4 bin 40 düzensiz göçmenin yakalandığını duyurdu.

Operasyonlar sonucunda yakalanan göçmen kaçakçılığıorganizatörlerinden 82’si tutuklanırken, 31'i hakkında adli kontrol kararıverildi.

Geriye kalan şüphelilerin ise işlemleri devam ediyor.Ayrıca, göçmen kaçakçılığında kullanılan 107 araç da ele geçirildi.

Bakan Yerlikaya, yakalanan düzensiz göçmenlerin İl Göçİdaresi Müdürlüklerine teslim edildiğini ve sınır dışı işlemlerinin hemenbaşlatıldığını belirtti.

 OperasyonlarıCumhuriyet Başsavcılıkları ile Jandarma Genel Komutanlığı Göçmen Kaçakçılığı veİnsan Ticareti ile Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde İl JandarmaKomutanlıklarının gerçekleştirdiğini ifade eden Yerlikaya, operasyonlarıyöneten ve sahada görev yapan jandarma personelini tebrik ederek, “Milletimizinduası sizinle” dedi.

BİHA 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
GSB burs ve kredi başvuruları başladıÖnceki Haber

GSB burs ve kredi başvuruları başladı

Şanlıurfa’da aranan 31 şahıs yakalandıSonraki Haber

Şanlıurfa’da aranan 31 şahıs yakalandı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar