Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Yaz Kur’an kurslarındaki çocukları bilinçlendirme ve bilgilendirme çalışmaları sürüyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yaz Kur’an kurslarındaki çocukları bilinçlendirme ve bilgilendirme çalışmaları sürüyor
Abone ol
Yeşilay Şanlıurfa Şubesi ve Şanlıurfa İl Müftülüğü iş birliği ile yaz Kur’an kurslarında teknoloji bağımlılığı ve sağlıklı yaşam ile ilgili eğitim verildi. Yeşilay Şanlıurfa Şubesi ve Şanlıurfa İl Müftülüğü iş birliğiile yürütülen program çerçevesinde; Haliliye, Karaköprü ve Eyyübiye’de bulunan Kur’ankurslarındaki çocuklara bilgilendirme ve bilinçlendirme çalışmaları gerçekleştiriliyor.Bu kapsamda yaz Kur’an kurslarındaki çocuklara teknolojive sağlıklı yaşam alanında eğitim verildi.Verilen eğitimde konuşan Yeşilay Şanlıurfa Şube BaşkanıAziz Çiftçi;“Formatörlerimiz eşliğinde ’’BİR DERDİMİZ VAR’’sloganıyla 3 merkez ilçedeki Kur’an kurslarındaki çocuklarımıza bilgilendirmeve bilinçlendirme çalışmaları gerçekleştirmekteyiz. Amacımız çocuklarımızı zararlı alışkanlıklardan uzaktutmak hiçbir çocuğumuzu ve gencimizi bağımlılık illetine bulaştırmamak. Kötü emelli kişilerin istikbalimiz olan gençlerimiz veçocuklarımızı tuzağa düşürmemeleri için tüm ekibimizle gayret sarf ediyoruz.” ifadelerinikullandı.Verilen eğitimlerle öğrencilere, Yeşilay’ın misyonunu vebağımlılıkla mücadele konusundaki çalışmaları hakkında da bilgi verdiğibelirtilen Başkan Çiftçi; “1920 yılında faaliyetlerine başlayan, dünyanın öndegelen sivil toplum kuruluşlarından biri olan Yeşilay; insan onurunu vesaygınlığını temel alır. Tüm toplumu ayrım gözetmeden zararlı alışkanlıklardankorumak için çalışır. Milli ve ahlaki değerleri önceler. Ulusal ve uluslararasıdüzeyde önleyici ve rehabilite edici halk sağlığı ile savunuculuk çalışmalarıyürütür.” dedi.Toplumu bağımlılıklardan korumak ve bilinçlendirmek içinyapılan çalışmalardan dolayı Yeşilay’ın 1934 yılından bu yana “Kamuya YararlıCemiyetler” arasında yer aldığı da kaydedildi.

Yeşilay Şanlıurfa Şubesi ve Şanlıurfa İl Müftülüğü iş birliğiile yürütülen program çerçevesinde; Haliliye, Karaköprü ve Eyyübiye’de bulunan Kur'ankurslarındaki çocuklara bilgilendirme ve bilinçlendirme çalışmaları gerçekleştiriliyor.

Bu kapsamda yaz Kur’an kurslarındaki çocuklara teknolojive sağlıklı yaşam alanında eğitim verildi.

Verilen eğitimde konuşan Yeşilay Şanlıurfa Şube BaşkanıAziz Çiftçi;

“Formatörlerimiz eşliğinde ''BİR DERDİMİZ VAR''sloganıyla 3 merkez ilçedeki Kur'an kurslarındaki çocuklarımıza bilgilendirmeve bilinçlendirme çalışmaları gerçekleştirmekteyiz. 

Amacımız çocuklarımızı zararlı alışkanlıklardan uzaktutmak hiçbir çocuğumuzu ve gencimizi bağımlılık illetine bulaştırmamak.

Kötü emelli kişilerin istikbalimiz olan gençlerimiz veçocuklarımızı tuzağa düşürmemeleri için tüm ekibimizle gayret sarf ediyoruz.” ifadelerinikullandı.

Verilen eğitimlerle öğrencilere, Yeşilay’ın misyonunu vebağımlılıkla mücadele konusundaki çalışmaları hakkında da bilgi verdiğibelirtilen Başkan Çiftçi;                                                                                                                           

“1920 yılında faaliyetlerine başlayan, dünyanın öndegelen sivil toplum kuruluşlarından biri olan Yeşilay; insan onurunu vesaygınlığını temel alır.

Tüm toplumu ayrım gözetmeden zararlı alışkanlıklardankorumak için çalışır.

Milli ve ahlaki değerleri önceler. Ulusal ve uluslararasıdüzeyde önleyici ve rehabilite edici halk sağlığı ile savunuculuk çalışmalarıyürütür.” dedi.

Toplumu bağımlılıklardan korumak ve bilinçlendirmek içinyapılan çalışmalardan dolayı Yeşilay’ın 1934 yılından bu yana “Kamuya YararlıCemiyetler” arasında yer aldığı da kaydedildi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şanlıurfa’da bir haftada 273 şahıs yakalandıÖnceki Haber

Şanlıurfa’da bir haftada 273 şahıs yakal...

Şanlıurfa’da yolcu otobüsünde uyuşturucu ele geçirildiSonraki Haber

Şanlıurfa’da yolcu otobüsünde uyuşturucu...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar