
Şanlıurfa’nın Harran ilçesinde sulama tahliye kanalına düşen araçta kaybolan vatandaşı bulmak için başlatılan arama çalışmaları aralıksız devam ediyor.
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, yürütülen çalışmalara ilişkin son durumu sosyal medya hesabı üzerinden kamuoyuyla paylaştı. Vali Şıldak açıklamasında, kanal içerisinde sürdürülen arama çalışmalarına 7 farklı kurumdan 27 personelin katıldığını belirtti. Karadan yapılan yüzey tarama çalışmalarında ise 8 kurumdan toplam 109 personelin görev aldığı ifade edildi. Ayrıca 4 kurumdan 20 personelin de arama faaliyetlerine destek verdiği bildirildi.
Toplam 156 personelin görev aldığı çalışmalarda ekiplerin koordinasyon içerisinde hareket ettiğini vurgulayan Vali Şıldak, sahada görev yapan tüm ekiplere kolaylıklar diledi. Kayıp vatandaşa en kısa sürede ulaşmak için yoğun bir çaba sarf edildiğini belirten Şıldak, arama çalışmalarını yakından takip ettiğini kaydetti.
Öte yandan, geçtiğimiz günlerde Harran ilçesine bağlı Buğdaytepe Mahallesi’nde kontrolden çıkan bir araç sulama tahliye kanalına düşmüştü. Araçta bulunan bir kişi kendi imkânlarıyla kurtulurken, yürütülen arama çalışmaları sonucunda araçta bulunan üç kişinin cansız bedenine ulaşılmıştı.










































Yorum Yazın