Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Trafikte sıkı denetimler sürüyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Trafikte sıkı denetimler sürüyor
Abone ol
Şanlıurfa’nın huzuru ve esenliği için denetimlerini sürdüren Polis ve Jandarma ekipleri hafta sonu motosikletlere yönelik uygulamalarını sürdürdü. Vali Hasan Şıldak, dün şehir merkezi, ilçeler ve kırsalkesimlerde motosikletlere yönelik gerçekleştirilen denetimlerin ayrıntılarınıaçıkladı.Toplum huzurunu bozan ve vatandaşlara rahatsızlık verenunsurları sıkı şekilde takip ettiklerini belirten Vali Şıldak, denetimlersonucu 1.068 adet motosikletin kontrol edildiğini ifade etti.Emniyet ve Jandarma trafik birimleri tarafından yapılandenetimler sonucu 52 motosiklet trafikten men edilirken, 95’i kask takmayanolmak üzere toplam 239 motosiklet sürücüsüne para cezası uygulandı.Denetimlerin devam edeceğini ve trafiği tehlikeyedüşürecek konularda hassasiyetin sürdürüleceğinin altını çizen Vali Şıldak, ”Değerli Vatandaşlarımız; Şanlıurfa’da meydana gelentrafik kazalarının içinde motosikletlerin karıştığı kazalar önemli yertutmaktadır. Bu araçların trafik düzenini bozmasına ve kural ihlali yaparak hemkendilerinin hem de diğer sürücüler ve yayaların can ve mal emniyetini riskesokmasına müsaade edilmeyecektir. Özellikle motosiklet sürücülerinin kaskkullanmaları konusunda denetimler artarak devam edecektir” ifadelerinikullandı.

Vali Hasan Şıldak, dün şehir merkezi, ilçeler ve kırsalkesimlerde motosikletlere yönelik gerçekleştirilen denetimlerin ayrıntılarınıaçıkladı.

Toplum huzurunu bozan ve vatandaşlara rahatsızlık verenunsurları sıkı şekilde takip ettiklerini belirten Vali Şıldak, denetimlersonucu 1.068 adet motosikletin kontrol edildiğini ifade etti.

Emniyet ve Jandarma trafik birimleri tarafından yapılandenetimler sonucu 52 motosiklet trafikten men edilirken, 95'i kask takmayanolmak üzere toplam 239 motosiklet sürücüsüne para cezası uygulandı.

Denetimlerin devam edeceğini ve trafiği tehlikeyedüşürecek konularda hassasiyetin sürdürüleceğinin altını çizen Vali Şıldak,

"Değerli Vatandaşlarımız; Şanlıurfa’da meydana gelentrafik kazalarının içinde motosikletlerin karıştığı kazalar önemli yertutmaktadır. Bu araçların trafik düzenini bozmasına ve kural ihlali yaparak hemkendilerinin hem de diğer sürücüler ve yayaların can ve mal emniyetini riskesokmasına müsaade edilmeyecektir. Özellikle motosiklet sürücülerinin kaskkullanmaları konusunda denetimler artarak devam edecektir" ifadelerinikullandı.

 

 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şanlıurfa’da sağlıkta yeni bir dönem başladıÖnceki Haber

Şanlıurfa’da sağlıkta yeni bir dönem baş...

Şanlıurfa’da narkotik operasyonu: 3 şahıs tutukluSonraki Haber

Şanlıurfa’da narkotik operasyonu: 3 şahı...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar