Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Şanlıurfa’da narkotik operasyonu: 3 şahıs tutuklu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şanlıurfa’da narkotik operasyonu: 3 şahıs tutuklu
Abone ol
Şanlıurfa’da İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan operasyonlarda narkotik suçlardan aranan 12 şahıs yakalanarak gözaltına alındı. 3 şahıs ise tutuklanarak cezaevine teslim edildi. ŞANLIURFA- İlEmniyet Müdürlüğü tarafından uyuşturucu kullanımına ve ticaretine karşısürdürülen etkili mücadele kapsamında, suç ve suçlulara yönelik operasyonlardevam ediyor.Bu kapsamda düzenlenenoperasyonlarda uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan 12yıldan 8️yıla kadar kesinleşmişhapis cezası bulunan 4️ şahıs, uyuşturucu madde kullanmak veya bulundurmaksuçundan 2️ yıldan 10 aya kadar kesinleşmiş hapis cezası bulunan 7️ şahıs olmaküzere toplam 11 şahıs tutuklanarak cezaevine teslim edildi. Ayrıca, uyuşturucumadde ticareti yapmak suçundan aranan 2 şahıs, uyuşturucu madde kullanmak veya bulundurmaksuçundan aranan 10 şahıs olmak üzere, toplam 12 şahıs yakalanarak gözaltınaalındı. 3 şahısTutuklanarak Cezaevine teslim edildi.Aralarında uyuşturucumadde kullanmak veya bulundurmak suçundan aranan M.F.B. isimli şahısyakalanarak gözaltına alındı. ŞanlıurfaEmniyet Müdürlüğü, uyuşturucu ile mücadele çalışmalarının kararlılıkla devamedeceğini vurguladı.BİHA

ŞANLIURFA- İlEmniyet Müdürlüğü tarafından uyuşturucu kullanımına ve ticaretine karşısürdürülen etkili mücadele kapsamında, suç ve suçlulara yönelik operasyonlardevam ediyor.

Bu kapsamda düzenlenenoperasyonlarda uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan 12yıldan 8️yıla kadar kesinleşmişhapis cezası bulunan 4️ şahıs, uyuşturucu madde kullanmak veya bulundurmaksuçundan 2️ yıldan 10 aya kadar kesinleşmiş hapis cezası bulunan 7️ şahıs olmaküzere toplam 11 şahıs tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Ayrıca, uyuşturucumadde ticareti yapmak suçundan aranan 2 şahıs, uyuşturucu madde kullanmak veya bulundurmaksuçundan aranan 10 şahıs olmak üzere, toplam 12 şahıs yakalanarak gözaltınaalındı. 3 şahısTutuklanarak Cezaevine teslim edildi.

Aralarında uyuşturucumadde kullanmak veya bulundurmak suçundan aranan M.F.B. isimli şahısyakalanarak gözaltına alındı.

ŞanlıurfaEmniyet Müdürlüğü, uyuşturucu ile mücadele çalışmalarının kararlılıkla devamedeceğini vurguladı.

BİHA


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Trafikte sıkı denetimler sürüyorÖnceki Haber

Trafikte sıkı denetimler sürüyor

Şanlıurfa’da hız sınırlarına dikkat!Sonraki Haber

Şanlıurfa’da hız sınırlarına dikkat!

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar