Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Siverek’te jandarmadan silah kaçakçılarına darbe

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Siverek’te jandarmadan silah kaçakçılarına darbe
Abone ol
Siverek’te silah kaçakçılığına yönelik yapılan operasyonda taşların arasına ve ahırda zulalanmış çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi. Olaya ilişkin 7 şüpheli şahıs da gözaltına alındı. SİVEREK-Şanlıurfa’da silah kaçakçılarına yönelik operasyonlar devam ediyor. Bu kapsamda JandarmaGenel Komutanlığı Koordinesinde İl Jandarma komutanlığı ve Siverek İlçeJandarma Komutanlığı ekipleri tarafından silah kaçakçılığına yönelik ilçedebelirlenen 10 adrese operasyon düzenlendi.Operasyonda,7 şüpheli gözaltına alındı.Jandarmaekipleri tarafından adreslerde yapılan aramada, arazi taşların arasında veahırlarda gizlenmiş vaziyette, 1 uzun namlulu tüfek, 2 tabanca, 2 ruhsatsız avtüfeği, 158 mermi ve 4 şarjör ele geçirildi. 2 adet kalaşnikof piyade tüfeği, 1 g3 piyade tüfeği, 1 g1 piyade tüfeği, 9 tabanca, 11 avtüfeği, 28 adet farklı silahlara ait şarjör, 882 farklı ebatlarda fişek, 1 hücum yeleği ve 3 terör örgütü sembolü, ele geçirildi.Gözaltınaalınan 7 şüpheli işlemleri için ilçe jandarma karakoluna götürüldü.BİHA

SİVEREK-Şanlıurfa’da silah kaçakçılarına yönelik operasyonlar devam ediyor.

Bu kapsamda JandarmaGenel Komutanlığı Koordinesinde İl Jandarma komutanlığı ve Siverek İlçeJandarma Komutanlığı ekipleri tarafından silah kaçakçılığına yönelik ilçedebelirlenen 10 adrese operasyon düzenlendi.

Operasyonda,7 şüpheli gözaltına alındı.

Jandarmaekipleri tarafından adreslerde yapılan aramada, arazi taşların arasında veahırlarda gizlenmiş vaziyette, 1 uzun namlulu tüfek, 2 tabanca, 2 ruhsatsız avtüfeği, 158 mermi ve 4 şarjör ele geçirildi. 2 adet kalaşnikof piyade tüfeği, 1 g3 piyade tüfeği, 1  g1 piyade tüfeği, 9 tabanca, 11 avtüfeği, 28 adet farklı silahlara ait şarjör, 882 farklı ebatlarda fişek, 1 hücum yeleği ve 3 terör örgütü sembolü, ele geçirildi.

Gözaltınaalınan 7 şüpheli işlemleri için ilçe jandarma karakoluna götürüldü.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Halfeti’de bulunan teknelere denetim!Önceki Haber

Halfeti’de bulunan teknelere denetim!

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar