Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Siverek Devlet Hastanesi yeni başhekimi Yiğitbay oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Siverek Devlet Hastanesi yeni başhekimi Yiğitbay oldu
Abone ol
Siverek Devlet Hastanesi başhekimi Ortopedi Uzmanı Doktor Ahmet Yiğitbay oldu. SiverekDevlet Hastanesi Başhekimlik görevine Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr.Ahmet Yiğitbay, atandı.Sosyal medyahesabından paylaşım yapan Siverek Devlet Hastanesi, şu bilgilere yer verdi;“SiverekDevlet Hastanesi Başhekimliği’ne Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. AhmetYİĞİTBAY atanmıştır. Siverek Devlet Hastanesi çalışanları olarak başhekimimizeyeni görevinde başarılar diliyoruz” dedi.DR. AHMETYİĞİTBAY KİMDİR?1992 doğumluDr. Ahmet Yiğitbay lise eğitimini Şanlıurfa’da tamamladıktan sonra 2016 yılındaErciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. 2016-2017 yıllarındamecburi hizmetini Siverek Toplum Sağlığı Merkezi’nde yaptı. İhtisas eğitiminiİstanbul Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tamamlayarakOrtopedi ve Travmatoloji Uzmanı ünvanını almaya hak kazandı. Dr. Yiğitbay’Acilde 100 Ortopedik Vaka’ ve ’Poliklinikte 100 Ortopedik Vaka’ kitaplarınıneditörlük ve yazarlığını yapmıştır.BİHA

SiverekDevlet Hastanesi Başhekimlik görevine Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr.Ahmet Yiğitbay, atandı.

Sosyal medyahesabından paylaşım yapan Siverek Devlet Hastanesi, şu bilgilere yer verdi;

“SiverekDevlet Hastanesi Başhekimliği’ne Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. AhmetYİĞİTBAY atanmıştır. Siverek Devlet Hastanesi çalışanları olarak başhekimimizeyeni görevinde başarılar diliyoruz” dedi.

DR. AHMETYİĞİTBAY KİMDİR?

1992 doğumluDr. Ahmet Yiğitbay lise eğitimini Şanlıurfa'da tamamladıktan sonra 2016 yılındaErciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun oldu. 2016-2017 yıllarındamecburi hizmetini Siverek Toplum Sağlığı Merkezi'nde yaptı. İhtisas eğitiminiİstanbul Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tamamlayarakOrtopedi ve Travmatoloji Uzmanı ünvanını almaya hak kazandı. Dr. Yiğitbay'Acilde 100 Ortopedik Vaka' ve 'Poliklinikte 100 Ortopedik Vaka' kitaplarınıneditörlük ve yazarlığını yapmıştır.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Döviz kuru bugün kaç TL’den işlem görüyor?Önceki Haber

Döviz kuru bugün kaç TL’den işlem görüyo...

Şanlıurfa’da 17 aranan şahıs yakalandıSonraki Haber

Şanlıurfa’da 17 aranan şahıs yakalandı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar