Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Şanlıurfa’daki “Gülbaharlar” suç örgütü çökertildi!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şanlıurfa’daki “Gülbaharlar” suç örgütü çökertildi!
Abone ol
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Şanlıurfa’da ”Gülbaharlar” suç örgütünün çökertildiğini açıkladı. 4 ilde eş zamanlı düzenlenen ”Kafes-48” operasyonlarında örgütün elebaşı Celal Gülbahar’ın da içerisinde bılunduğu 16 örgüt üyesi şüpheli yakalandı.

Organize suç örgütleriylemücadeleye devam ediyor.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından Şanlıurfa'da"Gülbaharlar" suç örgütünün çökertildiğini açıkladı.

Şanlıurfa merkezli, Mersin, Ardahan ve İstanbul olmak üzere 4 ilde eş zamanlıolarak düzenlenen "Kafes-48" operasyonlarında örgütün elebaşı CelalGülbahar’ın da içerisinde bulunduğu organize suç örgütü üyesi 16 şüpheliyakalandı.Operasyon sonucunda 3 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet av tüfeği ve çok sayıdafişek, çek ve senete el konuldu.

Ali Yerlikaya sosyal medyahesabı üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Şanlıurfa’da "GÜLBAHARLAR”olarak bilinen Organize Suç Örgütü Çökertildi. Şanlıurfa merkezli, Mersin,Ardahan ve İstanbul olmak üzere 4 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen"KAFES-48” operasyonlarında örgütün elebaşı Celal Gülbahar’ın daiçerisinde bulunduğu Organize Suç Örgütü üyesi 16 şüpheli yakalandı!

 Aziz Milletimizin Bilmesini İsterim ki; Şehireşkıyalarına nefes aldırmayacağız. Milletimizin huzurunu kaçıran organize suçörgütlerini tek tek çökertip kafese koyacağız.

Emniyet Genel Müdürlüğü KOMBaşkanlığı koordinesinde; Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğünceyapılan çalışmalar sonucu  4 ilde Kafes-48operasyonları düzenlendi.

"Gülbaharlar" olarakbilinen Organize Suç Örgütü üyesi şüphelilerin; Suç işlemek amacıyla örgütkurmak suretiyle, Nitelikli Yağma, Silahla tehdit ve silahla kasten yaralama, Genelgüvenliğin kasten tehlikeye sokulması, mala zarar verme ve 6136 sayılı kanunamuhalefet suçlarını işledikleri tespit edildi. Operasyonlar sonucu ilkbelirlemelere göre; 3 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet av tüfeği ile Çok sayıdafişek, çek ve senete el konuldu. Operasyonlar devam ediyor. Operasyonlarıdüzenleyen Kahraman Polislerimizi tebrik ediyorum. Milletimizin duası sizlerle

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Haliliye’de bıçaklı kavga: 2 kuzen yaralandıÖnceki Haber

Haliliye’de bıçaklı kavga: 2 kuzen yaral...

Hilvan’da baba tartıştığı oğlunu vurduSonraki Haber

Hilvan’da baba tartıştığı oğlunu vurdu

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar