Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Şanlıurfa’da Yaz Kur’an Kursu kapanış programı düzenlendi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şanlıurfa’da Yaz Kur’an Kursu kapanış programı düzenlendi
Abone ol
Haliliye’de çok sayıda çocuğun Kur’an ile buluşmasını sağlayan Yaz Kur’an Kursları düzenlenen çeşitli etkinliklerle sona erdi. HALİLİYE-Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesinde Yaz Kur’an Kurslarına katılan öğrenciler içinkapanış programı düzenlendi.Hacı ZemzemÜzümcü Camii’nde düzenlenen program Mirza İrdem’in Kur’an tilavetiyle başladı.Ardında kurs öğreticilerinden Adem Altun ve Yakup Bulut’un kursların önemiüzerine konuşmalar yaptı. Program, Derviş Muhammet Yazıcı’nın duası ve çeşitliikramlarla son buldu.Kurssüresince öğrencilere Kur’an-ı Kerim’in yanı sıra Hz. Peygamber’in hayatınınörnek alınarak dersler verildiği, sosyal sorumluluk günleri, bilgi yarışmalarıve sportif faaliyetlerle de öğrencilerinin gelişimi desteklendiği belirtildi. Müftülükgururlu olduklarını ifade ederek ”Öğrencilerimizin Kur’an öğrenme veResulullah’ı tanıma konusundaki gayretleri bizleri gururlandırdı. Velilerimizeteşvik ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyor, öğrencilerimizi isegösterdikleri çabadan dolayı tebrik ediyoruz. Kursların düzenlenmesinde emeğigeçen tüm hocalarımıza ve destek veren herkese şükranlarımızı sunarız. Allahhepinizden razı olsun” açıklamasında bulundu.BİHA

HALİLİYE-Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesinde Yaz Kur'an Kurslarına katılan öğrenciler içinkapanış programı düzenlendi.

Hacı ZemzemÜzümcü Camii'nde düzenlenen program Mirza İrdem'in Kur'an tilavetiyle başladı.Ardında kurs öğreticilerinden Adem Altun ve Yakup Bulut'un kursların önemiüzerine konuşmalar yaptı. Program, Derviş Muhammet Yazıcı'nın duası ve çeşitliikramlarla son buldu.

Kurssüresince öğrencilere Kur'an-ı Kerim'in yanı sıra Hz. Peygamber'in hayatınınörnek alınarak dersler verildiği, sosyal sorumluluk günleri, bilgi yarışmalarıve sportif faaliyetlerle de öğrencilerinin gelişimi desteklendiği belirtildi.

Müftülükgururlu olduklarını ifade ederek "Öğrencilerimizin Kur'an öğrenme veResulullah'ı tanıma konusundaki gayretleri bizleri gururlandırdı. Velilerimizeteşvik ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyor, öğrencilerimizi isegösterdikleri çabadan dolayı tebrik ediyoruz. Kursların düzenlenmesinde emeğigeçen tüm hocalarımıza ve destek veren herkese şükranlarımızı sunarız. Allahhepinizden razı olsun" açıklamasında bulundu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kamyon ile beton mikseri çarpıştı: 2 yaralıÖnceki Haber

Kamyon ile beton mikseri çarpıştı: 2 yar...

Şanlıurfa’daki hastanenin yeni başhekimi belli olduSonraki Haber

Şanlıurfa’daki hastanenin yeni başhekimi...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar