Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Şanlıurfa’da yasak bölgede yüzenlere ceza kesildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şanlıurfa’da yasak bölgede yüzenlere ceza kesildi
Abone ol
Şanlıurfa’da sulama kanalları, barajlar ve göllerde yüzme yasağı getirildi. Jandarma, kırsal bölgelerde yaptığı denetimlerde gölet ve sulama kanalına giren 34 kişiye 69 bin 768 lira para cezası uyguladı. Geçtiğimizgünlerde Şanlıurfa Valiliği tarafından alınan karar gereğince il genelindebulunan bütün sulama kanalları, barajlar, göl ve göletler, akarsu, sel kapanı,regülatör, su iletimi, deşarj, taşkın kontrol tesisi ve benzeri alanlarda herne sebeple olursa olsun suya girilmesi yasaklandı.ŞanlıurfaValisi Hasan Şıldak, il genelinde sulama kanalları, barajlar, göl ve göletlerdesuya girilmesinin yasaklandığını duyurdu. Alınan karar sonrası harekete geçen emniyet vejandarma ekipleri, kırsal mahallelerde devriye atarak uyarıda bulundu.Vali Şıldak,suda boğulma olaylarının önlenmesi amacıyla valilik tarafından yayınlanan genelemir gereğince emniyet ve jandarma birimlerin denetimleri etkili şekilde devam ettiğinibelirti.Vali Şıldak,karara uymayarak su kanalı, baraj, gölet gibi tehlikeli ve yasaklanmış sularagiren, 34 kişiye 69 bin 768 lira para cezası uygulandığını belirti.

Geçtiğimizgünlerde Şanlıurfa Valiliği tarafından alınan karar gereğince il genelindebulunan bütün sulama kanalları, barajlar, göl ve göletler, akarsu, sel kapanı,regülatör, su iletimi, deşarj, taşkın kontrol tesisi ve benzeri alanlarda herne sebeple olursa olsun suya girilmesi yasaklandı.

ŞanlıurfaValisi Hasan Şıldak, il genelinde sulama kanalları, barajlar, göl ve göletlerdesuya girilmesinin yasaklandığını duyurdu.

 Alınan karar sonrası harekete geçen emniyet vejandarma ekipleri, kırsal mahallelerde devriye atarak uyarıda bulundu.

Vali Şıldak,suda boğulma olaylarının önlenmesi amacıyla valilik tarafından yayınlanan genelemir gereğince emniyet ve jandarma birimlerin denetimleri etkili şekilde devam ettiğinibelirti.

Vali Şıldak,karara uymayarak su kanalı, baraj, gölet gibi tehlikeli ve yasaklanmış sularagiren, 34 kişiye 69 bin 768 lira para cezası uygulandığını belirti. 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Altın yeniden yükseliş eğilimi gösterdi! İşte fiyatlar...Önceki Haber

Altın yeniden yükseliş eğilimi gösterdi!...

Resmi Gazete’de yayımlandı: Eyyübiye’deki o bölge için kritik kararSonraki Haber

Resmi Gazete’de yayımlandı: Eyyübiye’dek...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar