Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Şanlıurfa’da okullar 1 gün süreyle tatil edildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şanlıurfa’da okullar 1 gün süreyle tatil edildi
Abone ol
Malatya’da 5,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Şanlıurfa ve çevre illerden de hissedilen depremin ardından Şanlıurfa Valiliği okulların 1 gün süreyle tatil edildiği açıklandı. AFAD, sabah saat 10,46’da Malatya’nın Kale ilçesinde 5,9büyüklüğünde bir deprem medana geldiğini duyurmuştu.Deprem, Şanlıurfa, Elazığ, Diyarbakır, Kahramanmaraş,Mardin, Gaziantep ve Adıyaman’da da hissedildi. Şanlıurfa’da vatandaşlar sokağa dökülürken, birçok veli çocuklarınıalmak için okullara akın etti. Başta Malatya olmak üzere depremin hissedildiğiillerde okullar tatil edilmeye başlandı. Şanlıurfa Valiliği tarafından yapılan son dakikaaçıklamasıyla kentte eğitim-öğretime 1 gün süreyle ara verildiği açıklandı.Valilik tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler yerverildi:“Bugün Malatya’da meydana gelen ve İlimizde de hissedilendeprem nedeniyle resmi ve özel eğitim kurumlarının bütün kademelerinde eğitimebir gün süreyle ara verilmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur”.BİHA

AFAD, sabah saat 10,46’da Malatya’nın Kale ilçesinde 5,9büyüklüğünde bir deprem medana geldiğini duyurmuştu.

Deprem, Şanlıurfa, Elazığ, Diyarbakır, Kahramanmaraş,Mardin, Gaziantep ve Adıyaman'da da hissedildi.

Şanlıurfa’da vatandaşlar sokağa dökülürken, birçok veli çocuklarınıalmak için okullara akın etti. Başta Malatya olmak üzere depremin hissedildiğiillerde okullar tatil edilmeye başlandı.

Şanlıurfa Valiliği tarafından yapılan son dakikaaçıklamasıyla kentte eğitim-öğretime 1 gün süreyle ara verildiği açıklandı.

Valilik tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler yerverildi:

“Bugün Malatya’da meydana gelen ve İlimizde de hissedilendeprem nedeniyle resmi ve özel eğitim kurumlarının bütün kademelerinde eğitimebir gün süreyle ara verilmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur”.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Çuhadaroğlu 2024 Yılı Öğrenci Proje Yarışmasında Sivas Ödül Aldı!Önceki Haber

Çuhadaroğlu 2024 Yılı Öğrenci Proje Yarı...

Malatya’da 5,9 büyüklüğünde depremSonraki Haber

Malatya’da 5,9 büyüklüğünde deprem

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar