Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Şanlıurfa’da narkotik suçlarından aranan 21 kişi yakalandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şanlıurfa’da narkotik suçlarından aranan 21 kişi yakalandı
Abone ol
Şanlıurfa’da emniyet ekipleri tarafından düzenlenen operasyonlarda, uyuşturucu madde ticareti ve kullanımı suçlarından aranan 21 kişi yakalandı, 7’si tutuklanarak cezaevine gönderildi. Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 07-13 Ekim 2024tarihleri arasında narkotik suçlarından aranan şahısların yakalanmasına yönelikönemli bir operasyon gerçekleştirdi.Bu kapsamda yapılan çalışmalar sonucunda, uyuşturucu maddeticareti yapmak ve kullanmak suçlarından kesinleşmiş hapis cezası bulunantoplam 7 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.Yakalananlar arasında, uyuşturucu madde ticareti yapmaksuçundan 25 yıl 5 ay 10 gün hapis cezası bulunan bir şahıs, 5 yıl 100 güncezası olan bir başka şahıs ve çeşitli sürelerde hapis cezası bulunan diğersuçlular da yer aldı. Tutuklanan kişilerin yanı sıra, uyuşturucu madde ticaretive kullanmak suçlarından aranan 14 kişi de gözaltına alındı.Yetkililer, uyuşturucuyla mücadele çalışmalarının aralıksızdevam edeceğini belirtti.BİHA .

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 07-13 Ekim 2024tarihleri arasında narkotik suçlarından aranan şahısların yakalanmasına yönelikönemli bir operasyon gerçekleştirdi.

Bu kapsamda yapılan çalışmalar sonucunda, uyuşturucu maddeticareti yapmak ve kullanmak suçlarından kesinleşmiş hapis cezası bulunantoplam 7 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yakalananlar arasında, uyuşturucu madde ticareti yapmaksuçundan 25 yıl 5 ay 10 gün hapis cezası bulunan bir şahıs, 5 yıl 100 güncezası olan bir başka şahıs ve çeşitli sürelerde hapis cezası bulunan diğersuçlular da yer aldı. Tutuklanan kişilerin yanı sıra, uyuşturucu madde ticaretive kullanmak suçlarından aranan 14 kişi de gözaltına alındı.

Yetkililer, uyuşturucuyla mücadele çalışmalarının aralıksızdevam edeceğini belirtti.

BİHA 

.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Haliliye’de mesken yangınıÖnceki Haber

Haliliye’de mesken yangını

Şanlıurfa’da silah temizlerken kazara kendini vuran genç hayatını kaybetti!Sonraki Haber

Şanlıurfa’da silah temizlerken kazara ke...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar