Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Şanlıurfa’da izinsiz saka kuşu besleyen kişiye para cezası kesildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şanlıurfa’da izinsiz saka kuşu besleyen kişiye para cezası kesildi
Abone ol
Birecik’ te bir evde beslenmesi yasak olan 10 saka kuşu bulunduran 1 kişiye 23 bin 322 lira para cezası kesildi. Ele geçirilen saka kuşları, doğaya bırakıldı. ŞanlıurfaDoğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekipleri, şehirde kaçak avcılığayönelik çalışmalar kapsamında, Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde 1 kişinin kaçak evindebeslenmesi yasak saka kuşu bulundurduğunu belirledi. ŞanlıurfaDoğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü Birecik Şefliği, gelen bir ihbarüzerine harekete geçti.İhbar,Birecik İlçe Jandarma Komutanlığı ve Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Timi(HAYDİ) ile paylaşıldı. Savcılıktan alınan izinle yapılan ev aramasında, 10adet saka kuşu ele geçirildi.Şüpheli,’4915 sayılı Kara Avcılığı Kanunu’na muhalefetten 23 bin 322 lira para cezasıkesildiSağ elegeçirilen saka kuşları ise, veteriner hekim tarafından kontrol edilerek,yeniden doğaya bırakıldı.ŞanlıurfaDoğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü’nden yapılan paylaşımda şubilgilere yer verdi;“BirecikŞefliğimize bir şahsın evinde izinsiz saka kuşu beslediğine dair gelen ihbarüzerine Birecik İlçe Jandarma Komutanlığı ve Çevre, Doğa ve Hayvanları KorumaTimi (HAYDİ) ile birlikteSavcılıktanalınan izne müteakip yapılan ev aramasında 10 (On) adet Saka kuşu elegeçirilmiştir. Şahıs hakkında idari para cezası ve tazminat cezasıuygulanmıştır” BİHA

ŞanlıurfaDoğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekipleri, şehirde kaçak avcılığayönelik çalışmalar kapsamında, Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde 1 kişinin kaçak evindebeslenmesi yasak saka kuşu bulundurduğunu belirledi.

ŞanlıurfaDoğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü Birecik Şefliği, gelen bir ihbarüzerine harekete geçti.

İhbar,Birecik İlçe Jandarma Komutanlığı ve Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Timi(HAYDİ) ile paylaşıldı. Savcılıktan alınan izinle yapılan ev aramasında, 10adet saka kuşu ele geçirildi.

Şüpheli,'4915 sayılı Kara Avcılığı Kanunu'na muhalefetten 23 bin 322 lira para cezasıkesildi

Sağ elegeçirilen saka kuşları ise, veteriner hekim tarafından kontrol edilerek,yeniden doğaya bırakıldı.

ŞanlıurfaDoğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü’nden yapılan paylaşımda şubilgilere yer verdi;

“BirecikŞefliğimize bir şahsın evinde izinsiz saka kuşu beslediğine dair gelen ihbarüzerine Birecik İlçe Jandarma Komutanlığı ve Çevre, Doğa ve Hayvanları KorumaTimi (HAYDİ) ile birlikte

Savcılıktanalınan izne müteakip yapılan ev aramasında 10 (On) adet Saka kuşu elegeçirilmiştir. Şahıs hakkında idari para cezası ve tazminat cezasıuygulanmıştır”


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Karaköprü’de binalara sıçramadan söndürüldüÖnceki Haber

Karaköprü’de binalara sıçramadan söndürü...

Dolar ve euro bugün güne nasıl başladı?Sonraki Haber

Dolar ve euro bugün güne nasıl başladı?

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar