Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Şanlıurfa’da devletin tüm imkanları bağımlı vatandaşların uyuşturucudan arındırılması için seferber ediliyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şanlıurfa’da devletin tüm imkanları bağımlı vatandaşların uyuşturucudan arındırılması için seferber ediliyor
Abone ol
Şanlıurfa’da bağımlı gençlerin tedavi ve rehabilite edilerek tekrar topluma kazandırmaları için devletin bütün imkanlarını seferber eden Vali Hasan Şıldak, Umuda Kapı Açıyorum Hayata Tutunuyorum Projesinden yararlanmak isteyen vatandaşları Valiliğe ve Kaymakamlıklara başvurmaya davet etti. Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak’ın öncülüğünde uygulananUmuda Kapı Açıyorum Hayata Tutunuyorum Projesi dikkat çeken gelişmelerle devamediyor. Her geçen gün bağımlılıktan kurtulmak ve aile hayatına geri dönmek içinyeni kişilerin katıldığı projenin birebir takipçisi olan Vali Şıldak,amaçlarının güvenlik güçleri nezdinde gerçekleşen başarılı uyuşturucumücadelesinin yanı sıra bağımlı gençleri yeniden toplum içerisinde hakettiğisaygınlığa kavuşturmak olduğunu ifade etti.“DEVLETİN TÜM İMKANLARI ŞANLIURFA GENÇLİĞİ İÇİN SEFERBEREDİLDİ “Bu anlamda devletin tüm imkanlarını seferber ettiklerinisözlerine ekleyen Vali Hasan Şıldak, “Her zaman dediğimiz gibi; Şanlıurfa,Türkiye’nin en genç ili. Biz attığımız her adımda gençlerimizi düşünüyoruz.Onların eğitimleri, devletine ve vatanlarına bağlılıkları kadar sağlıklı birinsan olarak eğer bağımlı hale gelenler varsa uyuşturucudan arınmış bir şekildeyaşamlarına devam etmelerini sağlamak için çalışıyoruz. Bu hedeflerdoğrultusunda devam eden Umuda Kapı Açıyorum Hayata Tutunuyorum Projemiz çok önemlibir yere sahip. Gençlerimizi uyuşturucudan korumak, onların ve ailelerininhuzurunu bozan unsurlardan uzak tutmak istiyoruz. Devletimizin şefkat vekoruyucu kapısı gençlerimiz için her zaman açık. Bize gelsinler ve el elevererek hep birlikte bağımlılığa son verelim” dedi. BAŞVURU VALİLİK VE KAYMAKAMLIKLARA YAPILIYOR Projeye Valilik veya Kaymakamlıklardan başvuruyapıldığını belirten Vali Şıldak, “Biz bağımlı vatandaşlarımıza bir adım kadaryakınız, yeter ki tedavi için karar versinler. Bağımlılığı bırakan her birvatandaşımız kurtarılan bir hayat, bir aile demek. Bu çerçevede ailelere de önemli görevler düşüyor. Bağımlıevlatları veya herhangi bir yakınları varsa onları ikna etsinler ve yardımcıolsunlar. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da ifade ettiği gibiuyuşturucuyla mücadeleyi bir vatan görevi olarak görüyoruz. Bu vatan görevindeailelerin de desteklerine ihtiyaçlarımız var” ifadelerini kullandı. PROJEDEN YARARLANANLARIN SAYISI HER GEÇEN GÜN ARTIYOR Projeden yararlanarak tedavi rethabilite edilenvatandaşlarla birebir görüşmelerini sürdüren Vali Hasan Şıldak, gelişmelerdenmemnun kaldıklarını ve her arınan vatandaşın kendilerinde daha çok çalışma azmioluşturduğunu sözlerine ekledi. Tüm bağımlı gençlere örnek olması açısındangerçekleştirdiği diyalogları sosyal medya aracılığıyla kamuoyu ile paylaşanVali Şıldak’ın girişimleri toplumun her kesiminden de destek almaya devamediyor.

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak’ın öncülüğünde uygulananUmuda Kapı Açıyorum Hayata Tutunuyorum Projesi dikkat çeken gelişmelerle devamediyor. Her geçen gün bağımlılıktan kurtulmak ve aile hayatına geri dönmek içinyeni kişilerin katıldığı projenin birebir takipçisi olan Vali Şıldak,amaçlarının güvenlik güçleri nezdinde gerçekleşen başarılı uyuşturucumücadelesinin yanı sıra bağımlı gençleri yeniden toplum içerisinde hakettiğisaygınlığa kavuşturmak olduğunu ifade etti.

Bu anlamda devletin tüm imkanlarını seferber ettiklerinisözlerine ekleyen Vali Hasan Şıldak, “Her zaman dediğimiz gibi; Şanlıurfa,Türkiye’nin en genç ili. Biz attığımız her adımda gençlerimizi düşünüyoruz.Onların eğitimleri, devletine ve vatanlarına bağlılıkları kadar sağlıklı birinsan olarak eğer bağımlı hale gelenler varsa uyuşturucudan arınmış bir şekildeyaşamlarına devam etmelerini sağlamak için çalışıyoruz. Bu hedeflerdoğrultusunda devam eden Umuda Kapı Açıyorum Hayata Tutunuyorum Projemiz çok önemlibir yere sahip. Gençlerimizi uyuşturucudan korumak, onların ve ailelerininhuzurunu bozan unsurlardan uzak tutmak istiyoruz. Devletimizin şefkat vekoruyucu kapısı gençlerimiz için her zaman açık. Bize gelsinler ve el elevererek hep birlikte bağımlılığa son verelim” dedi.

Projeye Valilik veya Kaymakamlıklardan başvuruyapıldığını belirten Vali Şıldak, “Biz bağımlı vatandaşlarımıza bir adım kadaryakınız, yeter ki tedavi için karar versinler. Bağımlılığı bırakan her birvatandaşımız kurtarılan bir hayat, bir aile demek.

Bu çerçevede ailelere de önemli görevler düşüyor. Bağımlıevlatları veya herhangi bir yakınları varsa onları ikna etsinler ve yardımcıolsunlar. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da ifade ettiği gibiuyuşturucuyla mücadeleyi bir vatan görevi olarak görüyoruz. Bu vatan görevindeailelerin de desteklerine ihtiyaçlarımız var” ifadelerini kullandı.

Projeden yararlanarak tedavi rethabilite edilenvatandaşlarla birebir görüşmelerini sürdüren Vali Hasan Şıldak, gelişmelerdenmemnun kaldıklarını ve her arınan vatandaşın kendilerinde daha çok çalışma azmioluşturduğunu sözlerine ekledi. Tüm bağımlı gençlere örnek olması açısındangerçekleştirdiği diyalogları sosyal medya aracılığıyla kamuoyu ile paylaşanVali Şıldak’ın girişimleri toplumun her kesiminden de destek almaya devamediyor.

 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Eyyübiye’de gençlere eğitim desteği devam ediyorÖnceki Haber

Eyyübiye’de gençlere eğitim desteği deva...

Harran Üniversitesi Hastanesi’nde yeni doktor hasta kabulüne başladıSonraki Haber

Harran Üniversitesi Hastanesi’nde yeni d...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar