Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Harran Üniversitesi Hastanesi’nde yeni doktor hasta kabulüne başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Harran Üniversitesi Hastanesi’nde yeni doktor hasta kabulüne başladı
Abone ol
Harran Üniversitesi Hastanesi, Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi Mehmet İncebıyık, hasta kabulüne başladı. Harran Üniversitesi’nde rektör değiştiğinden bu yana hemeğitim kampüsleri içerisinde hem de hastanede büyük değişimler yaşanmadı. Somutadımların atıldığı Harran Üniversitesi hastanesine her ay birçok branşta yenidoktor hasta kabulüne başlıyor.Türkiye’nin en çok doğumun yaşandığı illerin başında gelenŞanlıurfa’da önemli bir Doktor ataması gerçekleştirildi.Ataması yapılan doktorlar görev yerlerinde hasta kabulüne başladı.Şehrin tek Üniversite Hastanesi olan ve başarılı işlere imzaatan Harran Üniversitesi Hastanesi önemli bir ismi kadrosuna kattı.Bu kapsamda Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı Dr.Öğr. Üyesi Mehmet İncebıyık, hasta kabulüne başladı.Dr. Öğr. Üyesi Mehmet İncebıyık’ın göreve başlaması ilebirlikte hastanede büyük bir eksikliğin kapatılması hedefleniyor.BİHA

Harran Üniversitesi'nde rektör değiştiğinden bu yana hemeğitim kampüsleri içerisinde hem de hastanede büyük değişimler yaşanmadı. Somutadımların atıldığı Harran Üniversitesi hastanesine her ay birçok branşta yenidoktor hasta kabulüne başlıyor.

Türkiye’nin en çok doğumun yaşandığı illerin başında gelenŞanlıurfa’da önemli bir Doktor ataması gerçekleştirildi.

Ataması yapılan doktorlar görev yerlerinde hasta kabulüne başladı.

Şehrin tek Üniversite Hastanesi olan ve başarılı işlere imzaatan Harran Üniversitesi Hastanesi önemli bir ismi kadrosuna kattı.

Bu kapsamda Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı Dr.Öğr. Üyesi Mehmet İncebıyık, hasta kabulüne başladı.

Dr. Öğr. Üyesi Mehmet İncebıyık’ın göreve başlaması ilebirlikte hastanede büyük bir eksikliğin kapatılması hedefleniyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şanlıurfa’da devletin tüm imkanları bağımlı vatandaşların uyuşturucudan arındırılması için seferber ediliyorÖnceki Haber

Şanlıurfa’da devletin tüm imkanları bağı...

Şanlıurfa’da ’Gelir getirici ağaçlandırma’ çalışması yapıldıSonraki Haber

Şanlıurfa’da ’Gelir getirici ağaçlandırm...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar