Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Şanlıurfa’da Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi tanıtıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şanlıurfa’da Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi tanıtıldı
Abone ol
750 bin öğrencinin eğitim gördüğü Şanlıurfa’da eğitimi daha ileriye taşımak için BİGEP tanıtım toplantısı düzenlendi.

 

Şanlıurfa'da hayata geçirilen Başarıyı İzlemeve Geliştirme Projesi (BİGEP) tanıtım toplantısını Karaköprü 12'ler ÖğretmenEvi Konferans Salonunda düzenlendi.

Toplantıya TBMM Başkanvekilive Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ, Vali Hasan Şıldak, Büyükşehir BelediyeBaşkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Cevahir AsumanYazmacı, Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Tahir Güllüoğlu,Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü Asım Sultanoğlu, vali yarımcıları,kaymakamlar, kurum amirleri, öğretmenler ve öğrencileri katıldı.

TBMM Başkanvekili Bozdağ, başarıyıancak el ele vererek daha ileriye taşıyabileceklerini vurguladı.

Bozdağ, Şanlıurfa'yı hersene en az bir basamak daha ileri taşımanın gayreti içerisinde olacaklarınıbelirterek şunları kaydetti:

"Valimiz, İl MilliEğitim Müdürümüz, kaymakamlarımız, ilçe milli eğitim müdürlerimiz, belediyebaşkanlarımız, milletvekillerimiz, ilgili herkes el ele vererek başarıyı ancakdaha ileri noktaya taşıyabiliriz. Eğitim ortak koşmakla olur, ortak dayanışmaiçerisinde olur. El birliğiyle, işbirliğiyle Şanlıurfa'da farklı bir dönemibaşlatıp, Şanlıurfa'yı her sene hiç olmazsa en az bir basamak daha ileri, belki10 basamak, belki daha fazla ileri taşımanın gayreti içerisinde olacağız.Taşıyamadık mı? Taşımayanlarla biz tekrar oturup konuşacağız. Ne oldu? Niyegitmiyoruz ileriye? Kusur bizdeyse, neyi eksik yaptık? Bilelim o eksiğitamamlayalım. Yanlışımız varsa onların üzerine gidelim. Şanlıurfa'nın hem LGSsınavlarında hem YKS sınavlarında hem de eğitimle ilgili bütün rekabetgerektiren alanlarda çok daha büyük başarılara imza atacağına yürekteninanıyorum. Ve bu potansiyeli görüyorum ben şu anda."

Şanlıurfa'da 750 binin üzerindeöğrenci bulunduğunu vurgulayan Vali Şıldak, BİGEP'i 2023-2024 eğitim öğretimyılının birinci döneminde hayata geçirdiklerini, bugün ise tanıtımınıyaptıklarını kaydetti.

Şıldak, eğitimde okullar vepansiyonlar yapıldığını, çok sayıda fiziki ortam iyileştirmeleri yapıldığınıkaydederek şunları aktardı:

"BİGEP aslında birmotivasyon projesidir. Eğitimde okullar yapıyoruz, pansiyonlar yapıyoruz, çoksayıda fiziki ortam iyileştirmeleri yapıyoruz. Milli Eğitim Bakanlığı her türtalebimizi karşılıyor. Ancak eğitimin asıl gücü insan unsurudur. Bu, insanunsurunun aktive edilmesini, daha güçlü bir motivasyonla desteklenmesinisağlayacak bir motivasyon ve sinerji oluşturma projesidir."

Konuşmaların ardındanprojeye katkı veren kurumlara plaket takdim edilirken, öğrencilere de hediyeçeki verildi.

BİHA

 

 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şanlıurfa cumartesi yağmurluÖnceki Haber

Şanlıurfa cumartesi yağmurlu

Şanlıurfa’da kurye çalıştığı kuyumcuyu soydu!Sonraki Haber

Şanlıurfa’da kurye çalıştığı kuyumcuyu s...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar