Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Şanlıurfa’da arananlara operasyon: 341 gözaltı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şanlıurfa’da arananlara operasyon: 341 gözaltı
Abone ol
Şanlıurfa’da emniyet ve jandarma ekipleri aranan şahıslara yönelik uygulama gerçekleştirdi. Operasyon sonucunda, çeşitli suçlardan hapis cezası ve yakalama emri bulunan aralarında kasten adam öldürme suçundan aranan 4 kişi olmak üzere 341 şahıs ekipler tarafından yakalanarak gözaltına alındı. ŞANLIURFA -Şanlıurfa’da İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekipleri kenttehuzur ve asayişin sağlanması için aranan şahısların yakalanmasına çalışmalarıaralıksız devam ediyor.Şanlıurfa’daİl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı tarafından 14-20 Ekim tarihleriarasında aranan şahıslara yönelik geniş çaplı bir operasyon düzenlendi.Yaklaşık 1hafta süren ve bin 613 personelin katılımıyla gerçekleştirilen operasyonda 431farklı noktada uygulama yapıldı.Operasyonsonucunda, çeşitli suçlardan hapis cezası ve yakalama emri bulunan 341 şahısekipler tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Yakalanankişiler arasında 4 adam öldürme, 82 dolandırıcılık, 48 hırsızlık ve 8 yağmasuçundan arananlar da yer aldı.BİHA

ŞANLIURFA -Şanlıurfa'da İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekipleri kenttehuzur ve asayişin sağlanması için aranan şahısların yakalanmasına çalışmalarıaralıksız devam ediyor.

Şanlıurfa'daİl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı tarafından 14-20 Ekim tarihleriarasında aranan şahıslara yönelik geniş çaplı bir operasyon düzenlendi.

Yaklaşık 1hafta süren ve bin 613 personelin katılımıyla gerçekleştirilen operasyonda 431farklı noktada uygulama yapıldı.

Operasyonsonucunda, çeşitli suçlardan hapis cezası ve yakalama emri bulunan 341 şahısekipler tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Yakalanankişiler arasında 4 adam öldürme, 82 dolandırıcılık, 48 hırsızlık ve 8 yağmasuçundan arananlar da yer aldı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Öğretmen, öğrenci ve veliler BİGEP’i anlattıÖnceki Haber

Öğretmen, öğrenci ve veliler BİGEP’i anl...

Şanlıurfa’da bir haftalık uyuşturucu bilançosu açıklandı! 100 gözaltıSonraki Haber

Şanlıurfa’da bir haftalık uyuşturucu bil...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar