Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Şanlıurfa’da 42 aranan şahıs yakalandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şanlıurfa’da 42 aranan şahıs yakalandı
Abone ol
Şanlıurfa’da emniyet ekipleri tarafından asayişe yönelik yapılan şok uygulamada 15 bin kişi kontrol edilirken, 42 aranan şahıs yakalandı. Ayrıca toplam 26 araç ve sürücüsüne cezai işlem uygulanırken, 8 araçta trafikten men edildi. ŞANLIURFA- Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü tarafından huzurve güven ortamının sağlanması, suç ve suçluların bertaraf edilmesi amacıylageniş çaplı şok uygulamalar gerçekleştirildi.Emniyet ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda 15bin 30 şahıs, 2 bin 466 araç, 161 motosiklet ve 10 umuma açık iş yeri, park vebahçe kontrol edildi.Denetimler sonucunda 42 aranan şahıs yakalanarak gözaltınaalındı. Yapılan uygulamalarda ekipler tarafından 2 ruhsatsız tabancave 32 gram uyuşturucu madde ele geçirildi. Ayrıca toplam 26 araç ve sürücüsüne cezai işlemuygulanırken, 8 araçta trafikten men edildi. Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü, suçlulara karşı kararlılıklamücadele etmeye devam edeceğini ve huzurlu bir ortam için çalışmalarınısürdüreceğini bildirdi. BİHA

ŞANLIURFA- Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü tarafından huzurve güven ortamının sağlanması, suç ve suçluların bertaraf edilmesi amacıylageniş çaplı şok uygulamalar gerçekleştirildi.

Emniyet ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda 15bin 30 şahıs, 2 bin 466 araç, 161 motosiklet ve 10 umuma açık iş yeri, park vebahçe kontrol edildi.

Denetimler sonucunda 42 aranan şahıs yakalanarak gözaltınaalındı.

Yapılan uygulamalarda ekipler tarafından 2 ruhsatsız tabancave 32 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.

Ayrıca toplam 26 araç ve sürücüsüne cezai işlemuygulanırken, 8 araçta trafikten men edildi.

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü, suçlulara karşı kararlılıklamücadele etmeye devam edeceğini ve huzurlu bir ortam için çalışmalarınısürdüreceğini bildirdi.

 BİHA


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Dolar ve euro güne nasıl başladı?Önceki Haber

Dolar ve euro güne nasıl başladı?

Şanlıurfa semt pazarında hassas terazi denetimi gerçekleştiSonraki Haber

Şanlıurfa semt pazarında hassas terazi d...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar