Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Şanlıurfa semt pazarında hassas terazi denetimi gerçekleşti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şanlıurfa semt pazarında hassas terazi denetimi gerçekleşti
Abone ol
Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesinde semt pazarlarında zabıta ekipleri tarafından tezgâh düzeni, hassas terazi, hijyen ve fiyat etiketi kontrolleri yapılıyor. Şanlıurfa’da gıda konusunda tüketicilerin güvenilir birşekilde ürün alışını gerçekleştirmeleri için zabıta ekipleri tarafındandenetimler yapılıyor. Eyyübiye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü daha öncede baştatarihi çarşılar ve hanlar bölgesi olmak üzere, gıda üretim, satış ve dağıtımınıyapan işyerlerine denetlemelerini sürdürüyordu.Zabıta ekipleri pazar yerinde kurulan hassas terazi iletüm satıcıların tarttıkları ürünleri kontrolünü sağlıyorlar. Haftada 26 semtpazarında denetim gerçekleştiriyorlar.Batıkent TOKİ Mahallesi’ndeki kapalı semt pazarındayapılan kontrol ve denetimlerden memnun olduklarını belirten Batıkent TOKİPazarcılar Dernek Başkanı Mustafa Yıldız, Eyyübiye Belediyesi ZabıtaAmirliği’nin fiyat etiketi ve terazi kontrollerini her hafta düzenli olarakgerçekleştirdiğini, esnaf olarak da bu denetimlere yardımcı olduklarınıvurguladı. Yıldız müşterilerin daha güvenli şartlarda alışverişyapması için pazar alanında özel güvenlik personelinin olduğuna değinirkenayrıca pazar alanının daha iyi olması için zabıta amirliği ile istişarelerdebulunduğunu da belirtti. Vatandaşlara daha nezih bir ortamda hizmet sunmak içinçabaladığını ifade eden Yıldız, “Eyyübiye zabıtasına derneğim ve şahsım adınateşekkür ediyorum” dedi. Zabıta ekipleri denetimlerinin devam edeceğinibildirildi.

Şanlıurfa’da gıda konusunda tüketicilerin güvenilir birşekilde ürün alışını gerçekleştirmeleri için zabıta ekipleri tarafındandenetimler yapılıyor. Eyyübiye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü daha öncede baştatarihi çarşılar ve hanlar bölgesi olmak üzere, gıda üretim, satış ve dağıtımınıyapan işyerlerine denetlemelerini sürdürüyordu.

Zabıta ekipleri pazar yerinde kurulan hassas terazi iletüm satıcıların tarttıkları ürünleri kontrolünü sağlıyorlar. Haftada 26 semtpazarında denetim gerçekleştiriyorlar.

Batıkent TOKİ Mahallesi’ndeki kapalı semt pazarındayapılan kontrol ve denetimlerden memnun olduklarını belirten Batıkent TOKİPazarcılar Dernek Başkanı Mustafa Yıldız, Eyyübiye Belediyesi ZabıtaAmirliği’nin fiyat etiketi ve terazi kontrollerini her hafta düzenli olarakgerçekleştirdiğini, esnaf olarak da bu denetimlere yardımcı olduklarınıvurguladı. 

Yıldız müşterilerin daha güvenli şartlarda alışverişyapması için pazar alanında özel güvenlik personelinin olduğuna değinirkenayrıca pazar alanının daha iyi olması için zabıta amirliği ile istişarelerdebulunduğunu da belirtti.

Vatandaşlara daha nezih bir ortamda hizmet sunmak içinçabaladığını ifade eden Yıldız, “Eyyübiye zabıtasına derneğim ve şahsım adınateşekkür ediyorum” dedi.

Zabıta ekipleri denetimlerinin devam edeceğinibildirildi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şanlıurfa’da 42 aranan şahıs yakalandıÖnceki Haber

Şanlıurfa’da 42 aranan şahıs yakalandı

Şanlıurfa’da metruk yapılar tek tek arandıSonraki Haber

Şanlıurfa’da metruk yapılar tek tek aran...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar