Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Şanlıurfa milletvekilleri Bakan Uraloğlu ile buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şanlıurfa milletvekilleri Bakan Uraloğlu ile buluştu
Abone ol
AK Parti Şanlıurfa milletvekilleri, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nu ziyaret ederek, Viranşehir Çevre Yolu, Birecik’te ikinci köprü ve Suruç-Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesi yolu gibi projelerin hızlandırılması ile Şanlıurfa-Almanya, Şanlıurfa-Antalya ve Şanlıurfa-Trabzon uçak seferleri için destek talep etti. AK Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Eyyüpoğlu, Ulaştırmave Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nu, milletvekili arkadaşları CevahirYazmacı ve Faruk Pınarbaşı ile birlikte ziyaret etti.Ziyarette, Şanlıurfa’nın ulaşım ve altyapı projeleri masayayatırıldı.Eyyüpoğlu, görüşmeyle ilgili yaptığı açıklamada,”Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sn. Abdulkadir Uraloğlu’nu, milletvekiliarkadaşlarım @cyazmac ve @av_mfaruk ile ziyaret ettik. Bakanımız @a_uralogluile Viranşehir ilçemizde yapımı süren Çevre Yolunun tamamlanması içinkamulaştırma çalışmalarına hız verilmesi, Birecik ilçemizde Fırat Nehriüzerinde yapılacak 2. köprünün projelendirilme aşamasını, Suruç ilçemiz ileŞanlıurfa Organize Sanayi Bölgesi arasındaki ihalesi tamamlanan yolun inşasınınbaşlamasıyla ilgili hemşehrilerimizin beklentisi olan konuları görüştük.Şanlıurfa-Almanya, Şanlıurfa-Antalya ve Şanlıurfa-Trabzon seferleri içindesteğini istediğimiz Bakanımıza nazik misafirperverliği için teşekkürediyoruz” dedi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Eyyüpoğlu, Ulaştırmave Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'nu, milletvekili arkadaşları CevahirYazmacı ve  Faruk Pınarbaşı ile birlikte ziyaret etti.

Ziyarette, Şanlıurfa'nın ulaşım ve altyapı projeleri masayayatırıldı.

Eyyüpoğlu, görüşmeyle ilgili yaptığı açıklamada,"Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sn. Abdulkadir Uraloğlu'nu, milletvekiliarkadaşlarım @cyazmac ve @av_mfaruk ile ziyaret ettik. Bakanımız @a_uralogluile Viranşehir ilçemizde yapımı süren Çevre Yolunun tamamlanması içinkamulaştırma çalışmalarına hız verilmesi, Birecik ilçemizde Fırat Nehriüzerinde yapılacak 2. köprünün projelendirilme aşamasını, Suruç ilçemiz ileŞanlıurfa Organize Sanayi Bölgesi arasındaki ihalesi tamamlanan yolun inşasınınbaşlamasıyla ilgili hemşehrilerimizin beklentisi olan konuları görüştük.Şanlıurfa-Almanya, Şanlıurfa-Antalya ve Şanlıurfa-Trabzon seferleri içindesteğini istediğimiz Bakanımıza nazik misafirperverliği için teşekkürediyoruz" dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şanlıurfa STK’larından elektrik sorunu tepkisi: ”DEDAŞ ve iktidar sorumluluklarını yerine getirmiyor”Önceki Haber

Şanlıurfa STK’larından elektrik sorunu t...

Şanlıurfaspor’da altyapı görevine yeni isimSonraki Haber

Şanlıurfaspor’da altyapı görevine yeni i...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar