
Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Abdullah Solmaz, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla sağlık çalışanlarını unutmayarak Aile Sağlığı Merkezlerinde ziyaretlerde bulundu. Çalışanların özverisini takdir eden Solmaz, "Her zaman yanınızdayız" diyerek onlara moral verdi.
Ziyaret sırasında sağlık çalışanlarının Tıp Bayramı’nı kutlayan İl Sağlık Müdürü Solmaz, onlara gül takdim ederek moral verdi. Sağlık çalışanlarının, halk sağlığına katkı sunma noktasında gösterdikleri çabaların çok değerli olduğunu belirten Solmaz, özellikle sağlık çalışanlarının fedakârlıklarına vurgu yaptı. Solmaz, “Hekimlerimiz ve sağlık personelimiz, zorlu şartlar altında görevlerini yerine getiriyorlar. Hepimizin sağlığı için gösterdikleri özveri takdire şayan. Onların bu gayretlerini asla unutmayacağız ve her zaman yanlarında olacağız” dedi.
“Bizi Unutmadığınız İçin Teşekkür Ederiz”
Sağlık çalışanları, İl Sağlık Müdürü Solmaz ve beraberindeki heyetin bu anlamlı günde kendilerini hatırlamasının kendileri için büyük bir motivasyon kaynağı olduğunu belirterek teşekkür etti. Aile Sağlığı Merkezlerinde çalışan doktorlar, hem maddi hem de manevi anlamda yapılan bu ziyaretin, sağlık hizmetlerini daha da özverili bir şekilde sunmalarını sağladığını ifade etti. Ziyaret edilen merkezlerdeki sağlık çalışanları, Tıp Bayramı'nın önemine değinerek, bu özel günde takdim edilen jestin kendilerini daha da motive ettiğini dile getirdi.
Şanlıurfa’daki Sağlık Çalışanlarına Şükran
İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Abdullah Solmaz, sağlık çalışanlarının gösterdiği gayretin her zaman takdir edilmesi gerektiğini vurguladı. Sağlık hizmeti sunmanın, sadece bir meslek değil, aynı zamanda insanlık için yapılan kutsal bir görev olduğunu belirten Solmaz, "Bugün bizler burada sağlık çalışanlarımıza minnettarlığımızı ifade etmek için toplandık. Onların yaptığı fedakârca çalışmalar, sadece sağlık alanında değil, tüm toplumda büyük bir iyiliğin ve değerlerin yayılmasına vesile oluyor. Hep birlikte, sağlıklı bir toplum oluşturma yolunda ilerliyoruz ve bu süreçte sağlık çalışanlarımızın katkısı yadsınamaz” dedi.
“Her Zaman Yanınızdayız”
Ziyaretlerinde sağlık çalışanlarına moral veren Doç. Dr. Abdullah Solmaz, onların yanında olduklarını bir kez daha yineleyerek, her türlü destek ve ihtiyaçları konusunda her zaman yardımcı olacaklarını vurguladı. “Biz, sağlık çalışanlarımızın yanında olmak için elimizden geleni yapıyoruz. Çalışmalarınızın her aşamasında destek olmak, daha iyi bir sağlık altyapısı oluşturmak için gayret gösteriyoruz. Hep birlikte daha sağlıklı bir Şanlıurfa ve Türkiye için var gücümüzle çalışacağız” şeklinde konuştu.
Tıp Bayramı, Sağlık Çalışanlarına Adanmış Bir Gün
14 Mart Tıp Bayramı, Türkiye'de sağlık çalışanlarının fedakârlıklarını kutladığı ve sağlık hizmetlerinin önemini hatırlatmak amacıyla her yıl coşkuyla kutlanıyor. 1827’de ilk tıp okulunun kurulmasının yıl dönümüne denk gelen bu özel gün, sağlık çalışanlarının toplum sağlığına katkılarını takdir etmek ve onlara şükranlarını iletmek adına büyük bir anlam taşıyor. Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Solmaz, bu anlamlı günde yaptığı konuşmasında, tüm sağlık çalışanlarına teşekkür ederek, toplumun sağlığı için verdikleri emeklerin asla unutulmayacağını vurguladı.
Sağlık Hizmetlerinde Gelişim ve Yenilikler
İl Sağlık Müdürü Solmaz, sağlık alanında yapılan yenilikler ve gelişmeler hakkında da bilgi verdi. Şanlıurfa’daki sağlık hizmetlerinin iyileştirilmesi adına başlatılan projeler hakkında doktorlarla fikir alışverişinde bulunan Solmaz, sağlık altyapısının güçlendirilmesi gerektiğine dikkat çekti. Ayrıca, sağlık çalışanlarının eğitimi, teknolojik donanımların artırılması ve sağlık hizmetlerine erişimin kolaylaştırılması gibi konularda yapılan çalışmalar hakkında detaylı bilgi verdi. Sağlık çalışanlarının bu projelere katkı sağlamalarının, hem kendi görevlerini daha iyi yapmalarına hem de toplum sağlığını daha etkin bir şekilde korumalarına olanak tanıyacağını belirtti.
İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Abdullah Solmaz, son olarak, "Hayatlarını başkalarının sağlığına adamış olan tüm sağlık çalışanlarımıza şükranlarımı sunuyorum. 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutluyor, sağlık, başarı ve mutluluklar diliyorum" diyerek, tüm sağlık çalışanlarına en içten dileklerini iletti.
Yorum Yazın