Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Şanlıurfa emniyetinden önemli uyarı!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şanlıurfa emniyetinden önemli uyarı!
Abone ol
Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü, hız ihlallerini önlemek amacıyla ”Ortalama Hız Tespit Sistemleri” ile tüm güzergahlarda denetimlerine devam ediyor. ”OrtalamaHız Tespit Sistemleri” ile Şanlıurfa - Diyarbakır arasındaki güzergahlardaher iki yönlü otomobiller, otobüsler,minibüsler ve kamyonlar için belirlenen hız limit uyulması sürüyor. Şanlıurfa’dadevreye alınan ”Ortalama Hız Tespit Sistemleri”, sürücülerin belirligüzergahlardaki hızlarını kontrol altında tutmayı hedefliyor. Bu sistem,araçların belirlenen iki nokta arasındaki hızını ölçerek, hız limitini aşansürücülere anında ceza uyguluyor. Denetimler, her iki yönde de titizlikleyürütülüyor ve sürücülerin bu kurallara uyması büyük önem taşıyor. Şanlıurfa-Diyarbakır arasındaki güzergahlarda her iki yönlü olarak denetimleri devamediyor. Bukapsamda güzergahlar üzerindeki hız sınırları Otomobilleriçin; 110 km/sa Otobüsleriçin; 90 km/sa Minibüsleriçin; 90 km/sa Kamyonlariçin; 85 km/sa BİHA

"OrtalamaHız Tespit Sistemleri" ile Şanlıurfa - Diyarbakır arasındaki güzergahlardaher iki yönlü  otomobiller, otobüsler,minibüsler ve kamyonlar için belirlenen hız limit uyulması sürüyor.

 

Şanlıurfa'dadevreye alınan "Ortalama Hız Tespit Sistemleri", sürücülerin belirligüzergahlardaki hızlarını kontrol altında tutmayı hedefliyor. Bu sistem,araçların belirlenen iki nokta arasındaki hızını ölçerek, hız limitini aşansürücülere anında ceza uyguluyor. Denetimler, her iki yönde de titizlikleyürütülüyor ve sürücülerin bu kurallara uyması büyük önem taşıyor.

 

Şanlıurfa-Diyarbakır arasındaki güzergahlarda her iki yönlü olarak denetimleri devamediyor.

 

Bukapsamda güzergahlar üzerindeki hız sınırları

 

Otomobilleriçin; 110 km/sa

 

Otobüsleriçin; 90 km/sa

 

Minibüsleriçin; 90  km/sa

 

Kamyonlariçin; 85 km/sa

 

BİHA 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şanlıurfa’da narko alan dentimleri sürüyorÖnceki Haber

Şanlıurfa’da narko alan dentimleri sürüy...

Şanlıurfa’da hız ihlali denetimi: 940 araca cezaSonraki Haber

Şanlıurfa’da hız ihlali denetimi: 940 ar...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar