Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Şanlıurfa dahil 62 ilde 544 şüpheli yakalandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şanlıurfa dahil 62 ilde 544 şüpheli yakalandı
Abone ol
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Şanlıurfa dahil 62 ilde FETÖ tarafından devletin farklı kademelerine yerleştirilmesi planlanan şahıslara yönelik düzenlenen “KISKAÇ-15” operasyonlarında 544 şüpheli yakalandığını açıkladı.

 

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Şanlıurfa dahil 62 ilde FETÖtarafından devletin farklı kademelerine yerleştirilmesi planlanan şahıslarayönelik düzenlenen “KISKAÇ-15” operasyonlarının bilançosunu açıkladı.

Şanlıurfa dahil 62 ilde FETÖ tarafından devletin farklıkademelerine yerleştirilmesi planlanan şahıslara yönelik düzenlenen “KISKAÇ-15”operasyonlarında 544 şüpheli yakalandı.

 “FETÖ’cülere gözaçtırmayacağız. Aziz milletimizin huzuru, birlik ve beraberliği için güvenlikgüçlerimizin üstün gayretleriyle operasyonlarımız kararlılıkla devam edecek! ''ifadelerinde bulunan BakanYerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımdaayrıca şu ifadelere yer verdi;

Cumhuriyet Başsavcılıkları, MİT Başkanlığı, Emniyet GenelMüdürlüğü İstihbarat ve KOM Başkanlığı ile TEM Daire Başkanlığı koordinesinde;İl Emniyet Müdürlüklerince yapılan çalışmalar sonucu; Adıyaman, Afyonkarahisar,Ağrı, Amasya, Ankara, Antalya, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bingöl, Bitlis, Bolu,Bursa, Çankırı, Çanakkale, Çorum, Denizli, Elazığ, Erzincan, Erzurum,Gümüşhane, Isparta, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırşehir, Kocaeli, Konya,Kütahya, Malatya, Manisa, Kahramanmaraş, Mardin, Muş, Niğde, Ordu, Rize,Samsun, Sinop, Sivas, Tokat, Trabzon, Tunceli, Şanlıurfa, Van, Zonguldak,Aksaray, Karaman, Batman, Bartın, Ardahan, Iğdır, Yalova, Karabük, Düzce,Bilecik, Eskişehir, Giresun, Gaziantep, Tekirdağ, Sakarya ve Kırıkkale olmaküzere 62 ilde FETÖ’ye yönelik düzenlenen “KISKAÇ-15” operasyonlarındaşüphelilerin; Örgüt sorumlularının talimatıyla kamu kurumlarına giriş sınavlarınayönlendirildikleri, Bu sınavlara başvuran örgüt üyelerinin, örgüte bağlılıklarıçeşitli şekillerde kodlanarak, bu kodlamada bulunan şahısların sınavıkazanmalarının amaçlandığı, Şüphelilerin bir kısmının örgütün kriptoluhaberleşme programı olan ByLock kullanıcısı oldukları ve Bylock içeriklerindeisimlerinin geçtiği ve Ankesörlü telefonlarla irtibat kurdukları tespit edildi.Cumhuriyet Başsavcılıklarımızı, MİT Başkanlığımızı ve operasyonlarıgerçekleştiren Kahraman Polislerimizi tebrik ediyorum. Allah ayağınıza taşdeğdirmesin. Milletimizin duası sizinle'' ifadelerinde bulundu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Harran’da kimyon hasadı başladı!Önceki Haber

Harran’da kimyon hasadı başladı!

Suruç’ta DSİ kanalı patlayınca tarlalar sular altında kaldıSonraki Haber

Suruç’ta DSİ kanalı patlayınca tarlalar...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar