Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Karaköprü’ye yeni parklar kazandırıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Karaköprü’ye yeni parklar kazandırıldı
Abone ol
Karaköprü Belediyesi daha yeşil ve yaşanılabilir bir ilçe için yeşil alan oranını artırırken, Doğukent Mahallesi’ne toplam 7 bin metrekare alanı kapsayan iki yeni park kazandırıldı.

Karaköprü Belediyesi ilçede yeşilalan oranını artırmak için yeni park yapımı çalışmalarını sürdürüyor. Park veBahçeler Müdürlüğü ekiplerince ilçeye yeni yeşil alanlar kazandırılarakvatandaşlara yeni yaşam ve dinlenme alanları oluşturuluyor.

 Doğukent Mahallesi’nde 4 bin 500metrekare ve 2 bin 500 metrekare olmak üzere iki yeni park kazandırılırken,çevre düzenleme faaliyetinin ardından ağaçlandırma ve park mobilyası montajıişlemleriyle yeni parklar vatandaşların hizmetine sunuldu. 

 Yaşam alanları fazla olan dahayeşil bir ilçe hedefiyle çalışan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’nintalimatıyla her yıl ilçeye ciddi oranda yeşil alan kazandıran Park ve BahçelerMüdürlüğü ekipleri 2023 yılının ilk sekiz ayında yaklaşık 70 bin metrekarealanı kapsayan 12 adet yeni parkı Karaköprü’ye kazandırdı.

 Başkan Metin Baydilli, yeşil alankonusunda her yıl üstüne katarak ilerlediklerine dikkat çekerek 2023 yılında dabelirledikleri hedefin üstüne çıkacaklarını dile getirdi. 

Başkan Baydilli, “KaraköprüBelediyesi olarak her zaman daha yeşil bir ilçe için hedeflerimizi koyup yılsonu bu hedeflenen rakamlara ulaştık. 2023 yılında da sekiz aylık periyottayaklaşık 70 bin metrekare alana yeni parklar kazandırıp yeşillendirdik.

Biz ilçemize hizmet ederkendoğaya, yeşil alana çok önem veriyoruz ve her zaman öncelikli tutuyoruz. Parkve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz her mahallemize ihtiyaç dahilinde yeniparklar kazandırırken, Doğukent Mahallemizde yapımına başladığımız iki adet parkımızıkısa sürede tamamladık. Buradan vatandaşlarımız yaralanabilir, çocuklarımızgönül rahatlığıyla oyun oynayabilirler. Yeni parklarımız Doğukent Mahallemizeve ilçemize hayırlı olsun” diye konuştu. 

Karaköprü Belediyesi Park veBahçeler Müdürlüğü tarafından 2023 yılı sonuna kadar ilçeye toplamda 100 binmetrekarenin üzerinde yeşil alanın ilçeye kazandırılması hedefleniyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Urfa’da sulama kanalında boğulan anne ve çocukları toprağa verildiÖnceki Haber

Urfa’da sulama kanalında boğulan anne ve...

Karaköprü Belediyespor’un maçı hangi kanalda?Sonraki Haber

Karaköprü Belediyespor’un maçı hangi kan...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar